Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Transferuri, sezonul 2021-2022
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Din cei trasferati doar lituanianul a fost sa va fi legitimat, restul pe tusa etapa asta. Doar la noi sunt probleme astea?
Juniorul David Ciubancan,are contract cu UTA? Am citit ca este in probe la Poli Iasi.
Cazul Passaglia este un exemplu clar de ce trebuie sa crestem tineri! Si eu cred ca trebuie sa lucram mai mult cu Sarmasan,este singurul impresar care a facut bani pentru club,500k Petre,300k Vulturar,80k Costin,60k Stahl,12k Mitrov.....si are in portofoliu tineri foarte interesanti ...
Ii se sporesc șansele de a prinde minute lui Isac . Nu cred ca are rost sa achiziționăm un mijlocaș central pentru meciurile rămase .
Vad la fiecare conferinta ca Balint plange ca nu are lot numeric....dar avem 3-4 juniori care sunt sigur ca fac fata la L1,Andrei Halos(2001) fundas dreapta titular de 2 sezoane la Cris,are o gramada de pase de gol si goluri,Denis Salka(2001) are un sezon foarte bun ca mijlocas defensiv la Cermei,Adrian Stoianovici(2000)fundas dreapta, un sezon foarte bun la Cermei,a promovat cu Slobozia in L2...Petre Simon(2001) mijlocas dreapta cu cele mai multe pase de gol din L3,Andrei Gavrila(2001) mijlocas stanga/mijlocas central ofensiv este om de baza la Lipova,mijlocas de travaliu,Sergiu Sabau(2000) fundas central,titular de 2 sezoane la Cris,este ca pozitionare in teren mai bun decat Dima,are ceva si din Erico adica marcheaza goluri din faze fixe! Acesti juniori nu au sanse pentru ca nu au semnat cu Apostu!
Și totuși cu urgentarea vizei pentru Otele chiar nu se poate face nimic ? Au trecut deja 2 săptămâni de când băiatul este in Ungaria și noi am cam avea nevoie de el având in vedere accidentarea lui Cardoso plus forma slaba a lui Roger . Poate aduce un suflu nou ofensivei
Din cate stiu e nevoie de o ordonanta de guvern pentru a permite un nou lot de imigranti sa intre in tara, nu cred ca are nimeni din club legatura directa la guvern pentru a pune presiune.

In alta ordine de idei, m-am uitat acum pe siteul guvernului si se pare ca o astfel de hotarare a fost pe ordinea de zi de pe 27.01 si din cate imi pot da seama a fost aprobata.

Actele normative de pe 27.01: https://sgg.gov.ro/1/proiectele-de-acte-...7-01-2022/

-PROIECT DE HOTĂRÂRE DE GUVERN privind stabilirea contingentului de lucrători străini nou-admişi pe piaţa forţei de muncă în anul 2022:
https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/.../HG-48.pdf

Later edit:
Comunicat de presă:
https://mmuncii.ro/j33/index.php/ro/comu...i-27012022

Deci in mod normal Otele ar trebui sa fie deja in Arad
Ce părere aveți de Cristi Gavra a fost declarat liber de contract de la Clinceni e aradean si nu a jucat pt UTA ar putea aduce un plus in atac? Sub Laukzemis, Ongaro, Dangubic, Mercioiu nu cred ca este ar putea fi încercat până la vară cu opțiune dacă nu cere un salariu mare.
Nu cred ca e timpul sau momentul sa incercam sa reinviem cariera nimanui, mai ales ca in momentul asta e mult sub tot ce avem si aici pun si academia. Omul a dat in ultimi 3 ani undeva sub 8 goluri in total.

Trebuie sa trecem peste complexul asta national de a promova aradeni sau romani doar prin prisma nationalismului excesiv. Aud la fiecare meci pe care il jucam comentatorii ca ne iau la 11 metri ca avem mai multi straini decat romani in echipa. Trebuie sa deschidem ochii si sa constientizam ca in momentul actual fotbalul romanesc e la pamant si probabil la minimul istoric si in acelasi timp jucatorii romani care scot putin capul peste medie(care e FOARTE jos) incep sa aiba niste cereri salariale aberante care te imping spre a cauta in alta parte.

Va invit sa urmariti ce declara chiar Meszar depsre asta: https://youtu.be/HBr5_cZR_Jw

Probabil cel mai usor pentru UTA sa gaseasca jucatori romani de calitate e prin ai forma si cred ca asta se si vrea.
Gavra serios…? De 3 sezoane a marcat 6 goluri și alea in liga 2 din România . La Clinceni nu a reușit sa dea vreun gol pana acum. Cred ca Buhacianu ii cu 10 clase peste Gavra ,jucător la care am renunțat pentru ca probabil era indisciplinat tactic vorbind ,ca blestemele ratărilor lui se pare ca s-a abătut asupra întregului lot al nostru .
Nici eu nu sunt fan ca de exemplu un arădean neapărat sa fie in lot și așa mai departe,ok e frumos când un junior din academia ta îl crești pana la un punct iar apoi îl vinzi pe câteva sute de mi(Man,Petre și in viitor probabil Miculescu sau Isac) însă nu cu jucatori de genu care au trecut deja de prima tinerețe iar acuma sa încercam sa ii ducem acasă .
Foarte bine punctat, soundinfect! La fel vad si eu lucrurile, trebuie sa ne detasam de gandirea stereotipica din fotbalul romanesc actual.
Gavra este in momentul de fata sub tot ce avem.
Jucatori tineri si interesanti la echipele cu probleme financiare din L1,la Clinceni este Valentin Dumitrache(2003) mijlocas ofensiv sau de banda are bifate 15 meciuri in L1,un tanar cu fizic foarte bun si tehnica! Tot la Clinceni dar mai tineri sunt doua talente cu meciuri la nationalele de juniori si cu un potential foarte mare sunt atacantul aradean Alexandru Melniciuc(2005) si aripa dreapta David Nemtanu(2005).La Medias este un mijlocas de banda crescut in Irlanda la Cork City,Ramon Gaspar(2003) are si el 3 meciuri bifate in L1! Plus doua talente ce au ajuns cu echipa U19 in semifinale sunt mijlocasul central Calin Harfas(2003) si mijlocasul defensiv sau fundas central Cristian Avram(2003) cu fizic la 1,86.
Fostul golgheter din Letonia este liber de contract dupa ce nu a reusit in Israel. Stefan Milosevic a fost golgheter pentru FC Riga,echipa la care a jucat Roger. Muntenegrean la 1,90. 15 goluri in 13 meciuri in Letonia dar in Israel a marcat doar 2 goluri in 14 meciuri. Poate sa fie o varianta daca Ongaro ....
(10-02-2022, 22:10)Zagorakis a scris: [ -> ]Fostul golgheter din Letonia este liber de contract dupa ce nu a reusit in Israel. Stefan Milosevic a fost golgheter pentru FC Riga,echipa la care a jucat Roger. Muntenegrean la 1,90. 15 goluri in 13 meciuri in Letonia dar in Israel a marcat doar 2 goluri in 14 meciuri. Poate sa fie o varianta daca Ongaro ....

Nu ar fi rău să-l semnăm am văzut ca are si o vârstă bună 25 ani si cu Vukcevic conațional s-ar integra repede. Laukzemis nu a confirmat până acum va fi greu fără om de gol in playout.
Azi ultima zi de transferuri ,ne așteptam la ceva? A apărut un articol pe sportarad in care spune ca urmărim ce se întâmpla la Mediaș cu jucătorii . Sunt de părere ca de la Mediaș singurii care ar fi poate puțin peste cu ce avem noi sau pe la aceeași valoare ar fi Gradinaru/Chamed pentru laterale(ar compensa plecarea lui Roger) și Lixandru 20 de ani junior,mijlocaș central(plecarea lui Passaglia ) . Cred ca sunt singurii care ne-ar putea ajuta de la ei
(14-02-2022, 11:27)sRg97 a scris: [ -> ]Azi ultima zi de transferuri ,ne așteptam la ceva? A apărut un articol pe sportarad in care spune ca urmărim ce se întâmpla la Mediaș cu jucătorii . Sunt de părere ca de la Mediaș singurii care ar fi poate puțin peste cu ce avem noi sau pe la aceeași valoare ar fi Gradinaru/Chamed pentru laterale(ar compensa plecarea lui Roger) și Lixandru 20 de ani junior,mijlocaș central(plecarea lui Passaglia ) . Cred ca sunt singurii care ne-ar putea ajuta de la ei

Gradinaru a jucat la 100 de echipe , si Chamed sa fim seriosi, ori aducem ceva peste ce avem ori mai bine ne lasam pagubasi...,mai aud ca altii il vor pe Morar....pe bune...UTA , a luat 150 de  mii pe Roger , oare nu mai bine am incepe sa luam si noi unu doi tineri care au confirmat la liga 2 , decat sa tot luam rebuturi care dupa 6 luni ii dam afara.
Eu inteleg ce vrei sa spui însă in lipsa de altceva cu in contract pana la sfârșitul sezonului nu cred ca am iesii in dezavantaj . Rămâne de văzut , din păcate atacanți de valoare nu au…Morar nu,celălalt african nu cred ca ii peste ce avem noi… ar fi fost o varianta relativ ok ar fi fost Chinchukov însă a mers la Chindia
(14-02-2022, 12:27)sRg97 a scris: [ -> ]Eu inteleg ce vrei sa spui însă in lipsa de altceva cu in contract pana la sfârșitul sezonului nu cred ca am iesii in dezavantaj . Rămâne de văzut , din păcate atacanți de valoare nu au…Morar nu,celălalt african nu cred ca ii peste ce avem noi… ar fi fost o varianta relativ ok ar fi fost Chinchukov însă a mers la Chindia

Sunt si alti jucatori , nu doar la Medias.Decat sa luam la disperare , mai bine nu luam nimic.
Am putea aduce acum ceva, pregatim si sezonul urmator, se mai leaga si echipa in play out plus reinnoiri de contracte!
Nu stiu ce se va lega, daca ar fi sa fac o predictie, cred ca dupa sezonul asta vor pleca Iacob*, Erico*, Baravykas*, Medimorec, Dima, Batha*, Ubbink*, Dangubic, Laukzemis si Cardoso* + Miculescu pe bani. Vom ramane iar cu o echipa de incropit pentru la anul. Cei cu steluta vor forta plecarea din partea lor, ceilalti dati afara.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30