Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Transferuri, sezonul 2021-2022
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Psv@: Ma gândesc ca te bazezi pe ceva când spui asta?
(09-06-2021, 22:21)maryan a scris: [ -> ]Psv@: Ma gândesc ca te bazezi pe ceva când spui asta?

Ti se pare ca imi permit sa scriu aiurea pe aici?!
(09-06-2021, 20:44)Zagorakis a scris: [ -> ]Juniorul Alex Maries a semnat cu CS U Craiova,a fost cumparat cu 5000 de euro(cat o masina second)....pacat ca de la noi din club nu urmareste nimeni L2,mergem doar pe incredere cu Apostu???? Nici Daniel Paraschiv nu este bun pentru noi ,atunci sa vad ca semneaza Malele! Sunt suparat ca tot pierdem jucatori tineri interesanti si transferam jucatori care depun efort doar cand au ei chef,se stie care sunt din sezonul trecut!

Stai linistit,ca aducem jucatori mai buni ca cei doi!Smile
Adrian Măr e noul mijlocaș sub vârstă al UTA-ei: „Un pas foarte important în cariera mea”

După plecarea lui Denis Rusu la CFR Cluj, UTA și-a completat lotul cu alt mijlocaș stânga talentat care se încadrează în regula jucătorilor Under. Adrian Măr (18 ani) a pus umărul la promovarea în Liga 1 a celor de la CS Mioveni, bifând 1623 de minute în 22 de prezențe în sezonul 2020-2021 al eșalonului secund. Per total, a reușit o pasă decisivă, dar și un gol în confruntarea din play-off pe care trupa lui Alex Pelici a câștigat-o cu 4-0 în fața marii rivale a „Bătrânei Doamne”, ASU Poli.

Originar din Beclean (județul Bistrița), oraș din care provine Cristi Costin, fostul mijlocaș al arădenilor până în vara lui 2019 când a făcut pasul la FC Voluntari, Măr a fost crescut de LPS Cluj. S-a încununat campion național la juniori republicani cu someșenii în 2019, câștigând și titlul de cel mai bun jucător al finalei (ocazie cu care a fost premiat de Lucian Sânmărtean, foto 2). S-a remarcat și la Sănătatea Cluj (în Liga a 3-a), iar vara trecută a fost testat de Șoimii Lipova. Flavius Sabău nu l-a reținut în lot, dar în cele din urmă a ajuns la CS Mioveni. E impresariat de Bogdan Apostu și se va prezenta la reunirea de luni a „Bătrânei Doamne”.

„E un pas foarte important în cariera mea. La Mioveni am progresat mult, dar sunt conștient că în Liga 1 va fi cu totul altceva.  În plus, UTA e un club de mare tradiție, cu mulți suporteri frumoși și trebuie să dai mereu maximum. Asta voi face eu începând de luni, la antrenamente, mă voi antrena la capacitate maximă, iar domnul antrenor va decide dacă merit să joc în campionat. Am vorbit puțin și cu Cristi Costin, mi-a spus că UTA oferă condiții foarte bune de performanță, de abia aștept să-mi încep aventura la Arad”, ne-a declarat Adrian Măr, care ar fi avut șansa să joace pe arena „Francisc Neuman” în meciul internațional cu Serbia, de acum trei luni de zile, dar nu a fost lăsat „sub tricolor” de cei de la Mioveni.

Odată cu achiziția lui Măr, Laszlo Balint are cinci variante de juniori. Portarul Mociu, mijlocașii Isac, Miculescu și Negoescu sunt ceilalți fotbaliști Under cu șanse de a juca în „alb-roșu”. Totodată, de luni, antrenorul utist i-ar putea testa și pe Alex Nagy și Andrei Gavrilă, fotbaliști de bandă și ei care au evoluat la Șoimii Lipova în stagiunea precedentă.

https://www.sportarad.ro/2021/06/10/adri...riera-mea/
Un mijlocaș central tânăr,as zice pe la nivelul lui Hrezdac. Nu cred ca va fi totuși un reper fix pentru primul 11 ,poate un backup a lui Isac după revenire.
In articol scrie ca e mijlocas stanga.
(10-06-2021, 15:05)Miki a scris: [ -> ]In articol scrie ca e mijlocas stanga.

Sincer nu știu sigur ,eu m-am luat după transfermarkt…știu doar ca Mioveni juca cu Cosereanu pe stânga și Istfan pe dreapta ,de aia m-am gândit ca el ii mijlocaș central
Se pare ca și Cipri Rus ne părăsește ! Mulțumim Cipri pentru tot ! Mult succes la viitoarea echipa !
(10-06-2021, 15:02)sRg97 a scris: [ -> ]Un mijlocaș central tânăr,as zice pe la nivelul lui Hrezdac. Nu cred ca va fi totuși un reper fix pentru primul 11 ,poate un backup a lui Isac după revenire.

E greșit pe transfermarkt (se mai întâmplă și la ei). Am căutat niște cronici de meci ale Mioveniului și l-am văzut mereu folosit ca mijlocaș stânga
Ciudat mod de abordare...lu asta ii poate da numele!!! Cine sa mai înțeleagă ceva...?
Pai deja vacanta e gata in curand, o sa inceapa sa ii anunte rand pe rand, atat venirile cat si plecarile.
Ce surpiza plecarea lui Petre si Peteleu , mai ales a lui petre dupa ce se spunea ca va ramane
Jucătorii care nu vor face parte din lotul echipei noastre pentru viitorul sezon competițional al Ligii I sunt: Alexandru Albu, Valentin Buhăcianu, Cristian Melinte, Andrei Peteleu, Adrian Petre, Simo Rompoulakou, Neluț Roșu, Ciprian Rus, Denis Rusu, Dragoș Tescan, Albert Voinea.

Le mulțumim tuturor pentru aportul adus în perioada petrecută alături de noi și le dorim mult succes în viitor!

ON Topic: Nu ma asteptam ca Adi Petre sa plece! Mai ales dupa ce Meszar a spus ca mai are 1 an de contract si ca asteapta ca Petre sa revina un atacant bun. Simo parca era de asteptat, dar eu ii mai dadeam o sansa pentru ca are potential.
Multe plecări...11 mai exact! Sa speram ca cei sosiți o sa fie mai buni
Probabil Simo nu a mai acceptat sa fie backup-ul lui Shliakov,la fel si Peteleu cu Tomozei. Clar avem nevoie de un mijlocaș central box-to-box,un număr 10,doi atacanți,2 benzi defensive ,1 mijlocaș lateral stânga-dreapta si un fundaș central .
Nu inteleg 2 plecari Peteleu si Buhacianu...merita sa fie tinuti ar insemna ca cei care vin sa fie cu adevarat mult peste ei!
(10-06-2021, 18:10)Kapa a scris: [ -> ]Nu inteleg 2 plecari Peteleu si Buhacianu...merita sa fie tinuti ar insemna ca cei care vin sa fie cu adevarat mult peste ei!

Aici pot fi trei variante:
- aducem ceva mai bun pe posturile alea
- pretențiile lor salariale nu s-au întâlnit cu ce considera clubul că merită
- situații pe care noi nu le cunoaștem de genul atitudine necorespunzătoare la antrenamente sau probleme medicale

În special Buhăcianu cred și eu că era un jucător util pentru că poate juca pe mai multe posturi.
Marko Djurisic mijlocaș central ar putea fi o noutate . E cam singurul mijlocaș străin cât de cât valoros impresariat direct de către Apostu . Cel puțin corespunde cu ce ar avea nevoie UTA acuma și cu indiciile oferite de către club . 1.Jucător străin ,2.Mijlocaș central(de care avem nevoie după plecările lui Albu și Roșu ),3. e impresariat de FGA iar 4.joaca la nivel ok,FC Riga ultima campioana a Letoniei unde a apucat sa joace un meci și in calificările Europa League .
Nu suntem putin descoperiti?Eu cred ca trebuie sa avem 5-6 transferuri si in iarba de Luni ....la primul antrenament! Avem deja 11 plecati,3 accidentati si 2 cu vacanta mai lunga(Iacob,Miculescu) deci avem minus 16! Sau Luni este un fel de selectie a juniorilor care au fost plecati ? De genul Alex Nagy,Andrei Gavrila etc.
Nu renunțau ei așa ușor dacă nu aveau și alți jucători ca și semnați... Sa speram că or fi și mai buni că ăștia.

Păcat de buhacianu, viteza aia e mai rară, in rest, am scăpat de niste salarii inutile.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30