Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Transferuri, sezonul 2021-2022
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Azi la antrenament au fost prezenti Mercioiu si Rosca.
Eu unul nu inteleg actiunile astea de selectie. Juniorii trebuie urmariti tot sezonul si selectati pe baza prestatiilor din multe meciuri nu doar dupa 2 jocuri de selectie.
Pai jocurile de selectie sunt doar etapa finala a unui proces mai lung in care au fost tinuti sub observatie, nu ii cheama nimeni doar pe ideea sa vedem daca alegem ceva din astia.
Sunt sanse ca UTA sa ceara loc pentru echipa a 2 a in liga 3, iar atunci cumva trebuie sa ii vezi pe toti jucatori pasibili sa intre in regula Under care iti apartin daca te pot ajuta sau nu te pot ajuta. Da trebuie sa ii urmaresti constant, dar posibil ca Balint sa isi doreasca sa ii vada si in fata sa, cumva sa ii coordoneze el.
Juan Pablo Passaglia - noul transfer
Transfer foarte bun util, un fotbalist tehnic care si marcheaza! La sfarsitul conferintei de presa, din nou un moment marca Sicula... plus un fular penibil exact ca la o ''Echipa mare"...
UTA nu si-a schimbat niciodata sigla de-a lungul anilor (cateva dintre desenele acelea stilizate sunt reusite altele mai putin) dar UTA nu si-a schimbat niciodata sigla Triunghiu nostru a ramas pe fanioanele de joc in toti acesti ani!
Mi se pare inadmisibil pt imagine ca la prezentarea jucatorilor sa nu ai suficiente fulare ( iar aceastea sa nu fie la fel) plus tricourile in care s-a facut prezentarea si acelea de 2 feluri
Un transfer bun ! In sezonul trecut a lipsit un jucator de experienta la mijloc si cu ceva calitati de lider! Pacat de Isac si Mode dar nu gasesc un specialist in ce probleme au ei?
Meciul de maine o sa fie transmis pe youtube sau Tv Arad?
Deslandes de la FC Arges poate sa fie o varianta de fundas central? A plecat de la pitesteni.
Juniorul Andrei Mirica a reziliat cu FC Arges,nascut 2001 si reprezentat de Apostu,este juniorul schimbat tot in minutul 2 de Badea cred ca ajunge la noi,a lucrat cu Balint la Snagov inainte sa fie transferat de pitesteni.
Mode a facut recuperare cu doctorul natinalei Lituaniei. La Isac nu intelege nimeni ce este cu problema lui, sper sa nu i se traga de la altceva...
Pana acum arata bine, imi plac transferurile, cel putin teoretic. Sa vedem si cateva amicale.
Bun transfer, exact unde eram deficitari si se confirma ceea ce stiam, am renuntat la cantitate si aducem calitate.
Jucător bun, sper să ne ajute pentru că are calitate. Unpic cam ”trecut” dar pentru un contract pe un an, merge.
Detalii despre trialul cu juniorii????
Bun Passaglia, asteptam meciurile!
Noi transferuri pentru UTA:

Marko Vuvcevic - Fundaș dreapta - Titular la Naționala Muntenegrului - Cotat la 225K euro.
Tudor Călin - Mijlocaș - Venit de la Ripensia Timișoara - Cotat la 200K euro.
Bune, chiar f bune transferurile de pana acum. Am doar o mica retinere la Pasaglia cauzata de varsta si de faptul ca vine de la Poli Iasi. Nu l-am urmarit/remarcat in timpul campionatului, daca voi ziceti ca e ok, cred ca poate fi oricand o rezerva buna acolo. Ma astept ca Mode si albanezul sa fie titularii in mod normal.

Totodata, par cam multi fundasi laterali, toti cu pretentii justificate la postul de titular. Sper ca lituanianul sa fie o solutie viabila de mijlocas dreapta unde suntem cam descoperiti.

P.S sper sa nu fie adevarata informatia din Sportarad cu Bejan, chiar nu mi se pare ca ar avea ceva de oferit.
Sunt foarte fericit ca a semnat Tudor Calin,un mijlocas defensiv ce a invatat ABC-ul fotbalului in Germania la Regensburg,cu un fizic de aproape 1,90 este ca stil de joc aproape de Tudor Baluta! Propun si pe Marian Manea de la Slatina,nascut 2000 ,fost junior in Germania la Wuppertal,fundas central cu un joc aerian foarte bun,a marcat 4 goluri pentru Slatina din corner,titular sezonul trecut in L2!
(18-06-2021, 20:48)Gru a scris: [ -> ]Bune, chiar f bune transferurile de pana acum. Am doar o mica retinere la Pasaglia cauzata de varsta si de faptul ca vine de la Poli Iasi. Nu l-am urmarit/remarcat in timpul campionatului, daca voi ziceti ca e ok, cred ca poate fi oricand o rezerva buna acolo. Ma astept ca Mode si albanezul sa fie titularii in mod normal.

Totodata, par cam multi fundasi laterali, toti cu pretentii justificate la postul de titular. Sper ca lituanianul sa fie o solutie viabila de mijlocas dreapta unde suntem cam descoperiti.

P.S sper sa nu fie adevarata informatia din Sportarad cu Bejan, chiar nu mi se pare ca ar avea ceva de oferit.

L-a intrebat un jurnalist pe Gyuszi daca sunt interesati de Bejan si a zis ca nu.
Am făcut transferuri foarte bune, jucatori mult peste cei ce au plecat! Sa vina și ceva pe plan ofensiv, un nr. 10 și 2 atacanți și suntem acopariti! Putem privi cu optimism viitorul campionat!
(18-06-2021, 22:11)maryan a scris: [ -> ]Am făcut transferuri foarte bune, jucatori mult peste cei ce au plecat! Sa vina și ceva pe plan ofensiv, un nr. 10 și 2 atacanți și suntem acopariti! Putem privi cu optimism viitorul campionat!

Eu spun ca mai avem nevoie de un fundas central si doi atacanti desi cu un mijloc corespunzator, eu zic ca atat hora cat si antal vor da un alt randament.Ne facem echipa foarte foarte solida,mult peste cea din sezonul trecut.Concurenta criminala la fundasii laterali ,toti sunt buni!Ma bucura venirea lui Calin,mi -a placut foarte mult in retur cand am jucat cu ei pe Motoru'.Sa fii capitan fie si la liga a doua ,la 21 de ani ,nu e putin lucru.Va avea mult de tras Isac !
P.s. am ramas si eu dezamagit cand am auzit ca vrem sa -l aducem pe Bejan,chiar nu stiu ce ar putea sa caute la noi...ma bucur ca Gyuszi a dezmintit ,sper sa nu o fi facut doar din considerentul sa nu cada transferulSmile.
Trebuie neapărat un atacant și un mijlocaș de creație. Ne lipsește acel tip de jucător care să ofere ultima-pasă.
La portari zic eu că stăm cel mai bine din Liga 1.
Din punct de vedere defensiv, avem jucători FOARTE buni, aici vorbesc de Vukcevic, Shlyakov, Rolandas... jucători cu experiență, calmi, stăpâni pe situație.
Din punct de vedere al mijlocului, nu stăm rău dar ne lipsește acel jucător care oferă pase cheie la atacant, care găsește spații. În schimb avem jucători duri, rapizi, mobili.
În atac avem doi atacanți cu experiențe mari pentru Liga 1, dar mai avem nevoie de un atacant rapid și care are sânge rece. Antal ratează mult iar Hora dacă nu primește pasa aia bună, cam useless.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30