Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Transferuri, sezonul 2021-2022
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Vor veni si varfurile.
Se pare ca vom juca 4 2 3 1 si sincer Roger, Miculescu si Antal sunt exact ce trebuie acolo, cu rezervele Mar, Negoescu,Bustea si chiar Hora daca aducem 1 sau 2 atacanti.
Nu imi place Bejan si nu stiu cu ce ne poate ajuta dar ceva imi spune ca el este fundasul cu palmares si bla bla,
Bune trasferurile pana acum, oare cat am dat pe Marko?
Aprox 30,000 e, scrie pe sport Arad.
Dacă nu gasim ceva atacanți Wow eu zic ca poate fi o soluție și Juvhel Tsoumou, care a reziliat cu Viitorul atacant de careu bunicel are cetățenie germană si salariul nu cred sa fie o problema Hagi nu dadea mai mult de 4 mii de euro/lună plus prime bonusuri.
Contract pe 1 an. Extracomunitari nu mai putem legitima avem deja 5 maximul admis pt lotul de 25.
Care sunt cei cinci extracomunitari?
Lituania este membra UE, Muntenegru Albania si Rusia au un protocol cu UE si nu sunt considerati extracomunitari. Normal noi avem 2 extracomunitari cei doi brazilieni.
Tsoumou nu cred ca ne-ar ajuta si pare ca nu luam jucatori la care renunta alti.
(19-06-2021, 14:09)Alin P a scris: [ -> ]Care sunt cei cinci extracomunitari?
Lituania este membra UE, Muntenegru Albania si Rusia au un protocol cu UE si nu sunt considerati extracomunitari. Normal noi avem 2 extracomunitari cei doi brazilieni.
Tsoumou nu cred ca ne-ar ajuta si pare ca nu luam jucatori la care renunta alti.

Nu am știut ca sunt excepții pt țările cu acord UE e ft bine atunci înseamnă ca se poate aduce cel putin un atacant extracomunitar. Fiind voie cu maxim 3 pe teren. Oricum romani nu prea sunt variante la atacanți era Paraschiv dar ni la suflat CFR-ul.
LE: Eu il vad pe Tsoumou o variantă ft bună nu are nevoie de perioada adaptare la fotbalul romanesc.
Atacanti romani sunt doar 3 ceva mai interesanti si care pot ajunge la noi Andrei Sintean de la Hermannstadt,Andrei Banyoi de la Farul dau Gabriel Dodoi de la Pandurii in rest nu prea avem in Romania poate doar veteranul Daniel Florea !
Daca schimba Balint sistemul si jucam cu un singur atacant cred ca avem nevoie de un tip masiv in fata de tip pivot!
(19-06-2021, 15:48)Zagorakis a scris: [ -> ]Atacanti romani sunt doar 3 ceva mai interesanti si care pot ajunge la noi Andrei Sintean de la Hermannstadt,Andrei Banyoi de la Farul dau Gabriel Dodoi de la Pandurii in rest nu prea avem in Romania poate doar veteranul Daniel Florea !
Daca schimba Balint sistemul si jucam cu un singur atacant cred ca avem nevoie de un tip masiv in fata de tip pivot!
NU se aduc atacanti romani.Fiecare cu parerea lui dar sa te gandesti la dodoi de la o echipa retrogradata din liga a doua ,care nu s -a impus in liga a doua la nici la  rapid ,sintean mai mult rezerva la o echipa retrogradata ori Banyoi la o echipa de mijlocul clasamentului din liga a doua ,mi se pare putin fantezist.Se vor duce atacanti cu cifre ,nu mai slabi ca ,cei pe care i -am avut...
Asta ziceam si eu,ca nu sunt atacanti romani cu cifre! Poate gaseste Balint ceva bosniac ca si Koljic de la Craiova!
PS: se pare ca fundasul central nu a semnat inca ! Poate sa fie Dragos Grigore? A reziliat cu Ludogorets dar are 35 de ani! Grigore este jucator de un sezon maxim doua sezoane!
Gyuszi a declarat ca in functie de rezultatul radiografiei lui Mode ar mai putea veni s-au nu inca un mijlocas central.
Deci ar mai putea veni intre 2-4 fotbalisti.
Atacantul de la Iasi cred ca este peste ce avem noi acum ....fizic,tehnic si agresiv.
https://www.youtube.com/watch?v=gx1xZ6c3ws8
Eu chiar as merge si pe Daniel Florea, atacant rapid si tehnic!!!
Florea rămâne la Chindia si-a prelungit contractul.
Djuranovic are calități bune poate fi o variantă de completare a lotului e tipul de atacant care intr-un sezon bun pt el iti marcheaza 7-8 goluri iar in varf de cariera 10 la fel si Tsoumou.
Depinde si ce referințe extrafotbalistice are Djuranovic, Balint selecteaza si după caracter ceea ce e perfect logic.
Cum a reușit Argesul cu Malele e greu sa nimerești sa iei un fotbalist ce se antrena prin parcuri si sa îți dea 18 goluri(8 din penalty) nici ei nu se asteptau de aia au semnat doar pe un an cu el.
Se pare ca Dragoș Grigore și Adi Petre vor ajunge la Rapid . Nu știu cât ne-ar fi ajutat Dragoș Grigore pentru un sezon ,asta mai ales ca l-ar fi ținut pe Benga pe margine fiindcă din postura de rezerva nu cred ca ar fi acceptat sa vina la Arad
DESLEY UBBINK ESTE NOUL MIJLOCAȘ CARE A SEMNAT CU UTA ARAD!
Desley Ubbink (n. 15 Iunie, 1993) este un olandez care evoluează pe postul de mijlocaș, mai exact mijlocaș de creație, număr 10.
Desley a fost crescut de către academia Feyenoord Rotterdam, fosta rivală a UTA-ei în UEFA Champions League, echipă care a fost eliminată de către formația arădeană în sezonul 1970/71.

Deși istoria este istorie, Desley recunoaște că știe acel episod în care Feyenoord era eliminată de către UTA.

"Știu că UTA are o istorie bogată. Mai știu ca in trecut a eliminat Feyenoord, a trecut mult timp de atunci dar îmi amintesc asta."
A mentionat Desley la conferința de presă

"Rolul meu este de număr 10, dar pot să joc și număr 8 sau chiar bandă. Nu prea m-am uitat la fotbalul românesc, sincer să fiu! Urmăresc fotbalul în general dar nu cunosc foarte multe înafară de echipele importante din România.
Misiunea mea este să dau tot ce pot, să lupt pentru echipă și cel mai bine e să sperăm ca acest club să ajungă cât mai sus."
A subliniat Desley Ubbink.

COTA LUI DESLEY UBBINK: 200.000€
http://batranadoamna.ro/index.php/2021/0...-uta-arad/
Cel mai mare pariu de pana acum, a avut ruptura de de ligamente incrucisate acum doua sezone si pare ca in Polonia nu a reusit sa-si revina. Ori isi revine la noi si avem un super jucator, ori se va dovedi ca accidentarea a fost prea mult.
Nu pare rău nici olandezul asta...ramane de văzut cum se mișcă în iarba! E clar ca momentul lui de vârf a fost la trecin, înainte de accidentare, sa speram ca își revine la noi și ne ajutam reciproc!!!
Vinko Medjimorec a semnat cu UTA!

COTA : 300K euro
POZITIE : FUNDAS CENTRAL
INALTIME : 1.89
NASCUT IN DATA DE 01.06.1996
NATIONALITATE : CROATA

https://www.youtube.com/watch?v=6mWhLFh-mUc

Acum ca avem defensiva si mijlocul betonat tare, mai un atacant bun si gata!
Ce ma bucura mult, dincolo de sperantele pe care mi le pun in noii jucatori, e ca ne-am miscat repede. Vom putea merge in cantonament cu lotul complet, va fi timp de acumulari fizice, de antrenat sisteme..etc. Nu cred ca la inceputul campionatului vor fi mai mult de 5-6 echipe in aceeasi situatie.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30