Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stadionul "Francisc Neumann"
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Nu mersi... hai sa nu cadem in ridicol asta ar fi chiar culmea sa cerem si sa primim finantare din Ungaria...unde naiba mai e bucuria si mandria noastra... ce naiba
Daca Romania nu da 2 bani pe sport, care e problema ca o alta tara ajuta sportul romanesc???
Chiar e ceva foarte wow si chiar ar trebui sa ne puna pe ganduri ca g******le ce ne conduc nu ne ajuta cu nimic.
Tu ca primarie te-ai cacat pe tine atatia ani sa faci stadionul, mai ceri si o gramada de bani echipei pe chirie si utilitati, mi e scarba de astia.
(06-05-2021, 19:26)Adrian07 a scris: [ -> ]Daca Romania nu da 2 bani pe sport, care e problema ca o alta tara ajuta sportul romanesc???
Chiar e ceva foarte wow si chiar ar trebui sa ne puna pe ganduri ca g******le ce ne conduc nu ne ajuta cu nimic.
Tu ca primarie te-ai cacat pe tine atatia ani sa faci stadionul, mai ceri si o gramada de bani echipei pe chirie si utilitati, mi e scarba de astia.

Hai pe bune! Asa este legea, un bun public nu poate fi închiriat gratis, ne place, nu ne place,.. UTA deși este un brand dar care funcționează sub o entitate privata!
Revin cu detalii legat de cablurile minune. Cica ar fi rețeaua de back up... Cei de la Digi au mers acolo și surpriza, când au făcut canalizarea la stadion au rupt tubulatura de la fibra, și chipurile acum digi le au cerut sa sape sa repare iar primăria Nu, e ok sa trageți firele asa pe sus...
Este inimaginabil asa ceva... Între timp a ajuns și la primar nesimțirea asta, sa vedem ce se rezolva.
Doresc sa propun sa facem noi suporterii o cheta, sa cumparam o masina cu laser de trasat terenu pe care ulterior sa o donam muniicipalitatii , este ireal ce am vazut inclusiv ieri atat la telvizor cat si live la stadion referitor la modul cum este trasat terenul. Efectiv o bataie de joc. Cred ca intr-un final, solutia cea mai buna va fi( in momentul in care clubul va fi consolidat din punct de vedere financiar) , concesionarea satdionului catre club , sunt convins ca atunci toate lucrarile necesare de intretinere vor fi facute intr-un mod cat mai profesisonist , altfel este absolut rusinos ce se inatmpla acolo, gunaoie peste tot , zonele inierbate nu se ocupa nimeni de ele, etc...etc...
(17-05-2021, 13:35)psv a scris: [ -> ]Doresc sa propun sa facem noi suporterii o cheta, sa cumparam o masina cu laser de trasat terenu  pe care ulterior sa o donam muniicipalitatii , este ireal ce am vazut inclusiv ieri atat la telvizor cat si live la stadion referitor la modul cum este trasat terenul. Efectiv o bataie de joc. Cred ca intr-un final, solutia cea mai buna va fi( in momentul in care clubul va fi consolidat din punct de vedere financiar) , concesionarea satdionului catre club , sunt convins ca atunci toate lucrarile necesare de intretinere vor  fi facute intr-un mod cat mai profesisonist , altfel este absolut rusinos ce se inatmpla acolo, gunaoie peste tot , zonele inierbate nu se ocupa nimeni de ele, etc...etc...

sustin ideea!
Liniile trasate gresit
Acoperirea exterioara a peluzelor si tribunelor nu este facuta
Zona din fața stadionului este nasoala cu cimentu ăla si gardu de zici ca esti intr-o parcare privata
Gazonul la o primă ploaie mai zdravănă deja arata nasol
Reclamele LED de pe margine lipsesc

Astea le vad eu ca problema la stadion.
Am fost ieri la finala cupei de fotbal feminin si am stat la T2. Cred ca una dintre cele mai grave probleme la stadion e ca treptele nu sunt egale. Nu stiu cum au reusit sa faca asta, dar intrebati pe oricine lucreaza in constructii (si mai are o usoara urma de integritate profesionala) si va va spune ca asta e o chestie foarte serioasa. Nu stiu daca am fost 300 de persoane, dar cel putin de doua ori am vazut cineva impiedicandu-se urcand scarile. Nu vreau sa stiu cum o sa fie cand va fi stadionul plin.
Ai perfecta dreptate, se stie de aceasta problema insa in buna traditie a primariei, nu e nimeni curios.
Scarile alea oricum sunt supradimensionate din cauza balustradei de pe mijloc, balustrada care, cred eu, din punctul de vedere al ISU, face ca scarile sa fie considerate doua scari paralele ce trebuie sa aiba dimensiunea legala si de aici supradimensionarea asta inutila.
S-au pierdut cel putin 1000 de locuri la capacitate din cauza scarilor.
(07-06-2021, 10:18)Kidu a scris: [ -> ]Ai perfecta dreptate, se stie de aceasta problema insa  in buna traditie a primariei, nu e nimeni curios.
Scarile alea oricum sunt supradimensionate din cauza balustradei de pe mijloc, balustrada care, cred eu, din punctul  de vedere al ISU, face ca scarile sa fie considerate doua scari paralele ce trebuie sa aiba dimensiunea legala si de aici supradimensionarea asta inutila.
S-au pierdut cel putin 1000 de locuri la capacitate din cauza scarilor.

Legat de acelasi subiect au mai facut si lucrari de largire a zonelor de acces fara sa mai respecte forma si dimensiunile scarilor existente,care arata ca dracu,o carpeala...efectiv au turnat niste beton pe care efectiv doar l au vopsit  fara sa l mai finiseze.Cea mai buna solutie ar fi sa se renunte la acele balustrade si atunci s ar putea demola si bucatile de beton care sunt efectiv penibile.Sunt atate lucruri care se pot face la stadion si chiar nu e vorba de bani doar de putin interes. Raman la parerea ca partea de intretinere a stadionului sa fie data in intretinerea clubului,iar angajatii  sa fie platiti din fomdurile care se acceseaza de la CMCA .
Perfect de acord, ocazie cu care pot corecta si inaltimea scarilor, desfiintata balustrada si lasat cate o singura scara la o latime normala asa cum s-a facut peste tot la stadioanele recent construite.
Eu cred ca e greșeală de proiectare lățimea scarilor.
Nu are legătură cu balustrada care a fost montată la final pe proiect nici nu apărea balustradă dar probabil trebuia pus ceva datorită înclinației tribunelor.
De ex pe Giulesti au pus acele U-uri intoarse la fiecare capăt de rand la noi au pus balustradă de stație de tramvai ca e mai ieftin.
Ar fi minunat să aducă Recons-ul îmbunătățiri dar ma indoiesc ca vor face ceva fără ordin de la Primărie.
S-ar câștiga multe locuri dacă ar fi aduse la o lățime normală.
(07-06-2021, 11:29)Man09 a scris: [ -> ]Eu cred ca e greșeală de proiectare lățimea scarilor.
Nu are legătură cu balustrada care a fost montată la final pe proiect nici nu apărea balustradă dar probabil trebuia pus ceva datorită înclinației tribunelor.
De ex pe Giulesti au pus acele U-uri intoarse la fiecare capăt de rand la noi au pus balustradă de stație de tramvai ca e mai ieftin.
Ar fi minunat să aducă Recons-ul îmbunătățiri dar ma indoiesc ca vor face ceva fără ordin de la Primărie.
S-ar câștiga multe locuri dacă ar fi aduse la o lățime normală.

Nu cred , scarile sunt suficient de late si eu sunt de parere ca excesul celor de la ISU e legat de acea balustrada montata la jumatatea scarii.Oricum si daca s-a solictat o largire a scarilor , trebuiau sa comanda alte scari prefabricate , nu sa faca porcaria aia cu betonul turnat care arata ca dracu, muchiile nu le-au mai retusat la betonul turnat iar cine cade pe scari s-ar putea alege cu o taietura de toata frumusetea.
Nici nu vreau sa stiu cand o sa vina iarna si o sa inghete scarile alea ce o sa fie.... Smile))
Dacă erau proiectate toate așa ca in dreptul săgeții, lipite de gurile de acces și nu intre gurile de acces se economisea mult mai mult spațiu adică locuri in plus pe scaune. 
[Imagine: IMG-20210607-123854.jpg]
Mai e si problema gazonului, la finala de fotbal feminin arata groaznic in careul mic, din fata portilor. Au cateva luni sa-l pregateasca, credeti ca Reconsul va face ceva ?
Sa vedem,cert este ca la meciul de cupa ,am vazut ca plusuri fata de ce am vazut ultima data:
-curatenia,era foarte curat ,atat in interior(tribune),cat si in exterior (intrari ),... impresia mea este ca s-au schimbat si scaunele sparte de la peluza CsalaSmile,cam atat la plusuri....
Minusuri:
-zona verde de la intrari ,trebuie ingrijita mai bine...
-am observat ca la o intrare de la tribuna 2 ,avem igrasie,pur si simplu s-a desprins o bucata din tencuiala,probabil de la o infiltratie,este surprinzator cum nimeni nu s-a sesizat sa notifice constructorul sa intervina pana la aceasta ora...
-lipsesc prosoape,nu mai vorbesc aspiratoare de uscat pe maini in bai,este inadmisibil asa ceva la un stadion de 4 stele
-gazonul,of gazonul ...este asa si asa,pe langa zona portilor,in special cea dinspre vagoane,are zone unde este denivelat,mi se pare incredibil asa ceva avand in vedere ce tehnologii exista astazi...,exista chiar si zone uscate de iarba,liniile de marcaj sunt trasate execrabil,poate va mai aduceti aminte primul meci de liga 3 de la Isalnita,acea poza celebra cu linia de margine,eee,nu suntem chiar acolo,dar nici departe ....
Stadionul are potential,pentru ca din punct de vedere arhitectural chiar arata bine si este un mare pas in fata pentru Arad,este nevoie doar de putina implicare si pasiune(aici si clubul trebuie sa forteze putin),astfel incat lucrurile marunte care nu necesita mari investitii financiare,sa fie corectate cat se poate de urgent!
Noi discutam si ne strofocam insa inaptii astia de la Primarie inca nu au finalizat nici acum predarea catre Recons.
Era curat pentru că a venit Orban. Și-o fi trimis partidul echipele de intervenție. Mă îndoiesc că se vor mobiliza așa la meciurile UTA-ei.
Nu stiu daca discutiile noastre legate de largirea inutila a scarilor a avut ecou,dar astazi la reinnoirea abonamentului ,am fost informat ca scaunele scoase vor fi montate inapoi.