Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stadionul "Francisc Neumann"
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Suporterii „roș-albilor” au spus-o răspicat: „Dorința noastră este să ne întoarcem acasă!”

Chiar dacă UTA a câștigat al doilea meci al primăverii la Șiria și încă într-un moment crucial al sezonului, fanii „roș-albilor” nu pot accepta faptul că în municipiul Arad nu se mai găsește un stadion care să găzduiască partide oficiale de Liga 2-a. Dincolo de deja obișnuitele scandări anti-Falcă, suporterii din galerie au afișat două bannere ce ar trebui să trezească la realitate, măcar în ceasul al 12-lea, autoritățile locale arădene.

Fiindcă pe 18 aprilie întreaga suflare utistă sărbătorește ziua Campioanei Provinciei, susținătorii transmis următoarele mesaje: ”Serbăm a 72-a aniversare jucând acasă în deplasare” și ”Dorința noastră este să ne întoarcem acasă”. Cele două bannere scrise cu negru au avut pe marginea lor și textul pe roșu: ”Out of control”, semnătura brigăzii noi apărute în cadrul galeriei „textiliste”. Teoretic, acasă ar însemna arena „Francisc Neuman”, dar cum lucrările în Calea Aurel Vlaicu merg în ritmul melcului, probabil și varianta „Motorul”, cu gazon schimbat și tribune noi, va fi agreată pentru sezonul ce urmează.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont și joacă online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale și recomandate de PariuriX.com!
În rest, la final, jucătorii „Bătrânei Doamne” au retrăit clipele unice alături de galerie după un succes și încă unul foarte important. S-a scandat și împotriva lui Poli, dar au predominat refrenele de susținere și atașament față de culorile „roș-albe”.
http://sportarad.ro/2017/04/16/suporteri...cem-acasa/

[Imagine: white9.jpg]
Slaba miscare azi la stadion... in ritmul asta nici pana in 2020 nu l termina...
http://webcache.googleusercontent.com/se...gAbA2pn4CA
EXPUNERE DE MOTIVE În vederea demolării turnului Radio – TV – de la Stadionul UTA, care nu va mai avea utilitate odată cu construirea noului stadion şi nici nu se mai încadrează arhitectural în zonă, este necesară demolarea lui. Pentru eliberare este necesară rezilierea contractului de închiriere al locatarului Asociaţia "Radio CNM". Faţă de cele de mai sus consider oportun adoptarea unei hotărâri de relocare a acestei asociaţii, în Municipiul Arad, Strada Vârful cu Dor nr. 15 – spaţiu ce urmează să îl amenajeze pe cheltuială proprie PRIMAR, Gheorghe Falcă

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ARAD DIRECŢIA PATRIMONIU Serviciul Administrare Patrimoniu Nr.34862/M2/19.05.2016 RAPORT cu privire la relocarea Asociaţiei „Pro Radio CNM” Asociaţia „Pro Radio CNM” funcţionează în municipiul Arad str. Poetului nr. 1C, în incinta Turnului Radio Tv de la Stadionul UTA în baza unui contract de închiriere cu valabilitate până la data de 30.06.2017. În urma solicitării de a găsi o soluţie pentru eliberarea turnului în vederea demolării, ca urmare a construirii noului Stadion UTA, turn care nu mai este util, precum şi a aspectului inestetic, asociaţia a depus o solicitare înregistrată la Primăria Municipiului Arad cu numărul 34862/2016, prin care implicit este de acord cu eliberarea spaţiului şi solicită relocarea într-un spaţiu aflat în municipiul Arad, str. Vârful cu Dor, nr.15. Acest spaţiu este într-o stare parţial medie, iar parţial necesită reparaţii serioase (la acoperiş, tencuieli, înlocuire tâmplărie şi reparaţii faţadă str. Ceaikovski, etc). De asemenea, pentru o bună utilizare este necesară introducerea apei şi canalizării în interior, întrucât nu există decât în curte şi wc comun cu alte asociaţii. Aceste lucrări asociaţia s-a angajat să le efectueze pe cheltuiala sa. Mai precizăm că spaţiile sunt libere de mai mulţi ani din cauza celor prezentate mai sus. Un alt inconvenient al acestui imobil este faptul că nu are acces auto. Precizăm că imobilul nu face obiectul vreunei notificări în temeiul Legii nr. 10/2001. Spaţiul se compune din 2 încăperi, coridor şi o magazie, şi este înscris în CF nr. 18804 Arad cu nr.top. 1046/a/1/I şi nr.top. 1046/a/1/III. Termenul contractului de închiriere se propune a fi de 10 ani, cu posibilitatea prelungirii conform prevederilor legale, termen mai mare datorat investiţiilor serioase în reabilitarea spaţiului. Faţă de cele de mai sus, propunem relocarea Asociaţiei „Pro Radio CNM” în spaţiul din municipiul Arad, str. Vârful cu Dor, nr. 15, apartamentul nr. 1+3, în condiţiile efectuării lucrărilor de reabilitare şi reamenajare, conform prevederilor legale, pe cheltuiala sa. DIRECTOR EXECUTIV, ŞEF SERVICIU, Ing. Ioan Ignat Ing. Florica Popa Avizat Serviciul Juridic, Contenctios

Am gasit aceasta hotarare din 26 mai 2016 deci in concluzie turnul radio se demoleaza.
Stiind cum se lucreaza in Primaria Arad, nu mai cred nimic pana nu vad turnul la pamant.
Poza Panorama UTA 10.05.2017
(10-05-2017, 17:17)cristians a scris: [ -> ]Poza Panorama UTA 10.05.2017

Foarte greu înaintează lucrările, oare vor respecta termenul de finalizare :2018?
La ce se lucreaza efectiv ca nu vad nici o schimbare fata de ultimele poze? Nu se apuca de acoperis?
Ohooo pana la.acoperis...mai e muuult!!!
(10-05-2017, 19:10)Adrian07 a scris: [ -> ]Ohooo pana la.acoperis...mai e muuult!!!

Dar care e urmatorul pas la a doua si peluze?
In ultimele zile am vazut ca lucreaza ceva mai sustinut. Se lucreaza la tribuna I unde este cel mai mult de lucru.
(10-05-2017, 21:19)Kidu a scris: [ -> ]In ultimele zile am vazut ca lucreaza ceva mai sustinut. Se lucreaza la tribuna I unde este cel mai mult de lucru.

Cand cum sa inteleg... o saptamana intr-un ritm ceva sa sustinut, pe urma o lasa mai moale, pe urma iara o idee mai sustinut, intr-un cuvant: romaneste.
Adica am pierdut 2.5 Mil de Euro de la guvern pt gazon?

http://specialarad.ro/gazoanele-instalat...pal-local/
Nu stiu daca chiar a existat vreodata suma aia alocata pentru noi insa ajungem la ceea ce imi era teama si anume faptul ca va incepe un ping-pong din asta institutional cu miza politica intre Primarie si Guvern in care vor da vina unii pe ceilalti si noi daca nu ne vom face in regie proprie si gazonul, vom aveam stadionul gata la Sfantul Asteapta.
PSD-ul e de vina si pt faptul ca nu se termina stadionul tipic Falca si acolitii lui.Din start stadionul a fost gandit sa fie gata in 5 ani dupa autorizatii se intelege clar 2 ani autorizatia de demolare+ 3 ani autorizatia de constructie.
Daca se prelungesc lucrarile la infinit ca si in cazul pasajelor e doar ,,meritul'' atotstiutorului nostru primar care doreste sa aiba munitie electorala sa mai prinda un mandat e mai viclean decat va inchipuiti.A stiut clar cand a semnat acordul cu ministerul tehnocrat ca anul acesta nu vor mai fi ei la guvernare si si-a asigurat munitie pe spatele iubitorilor de fotbal din Arad.
La fel cred si eu, stadionul este lasat pentru 2020 ca punct forte in campania electorala (am prieteni care au luat iarba la caserola in campania trecuta, deci functioneaza..). si sincer sa fiu nu cred ca va fi gata nici la acea data dar se va da in folosinta gen autostrazi...
Ce așteptări să mai avem ? Când nu sunt in stare să finalizeze un stadion de 12.000 de locuri in 5 ani ( cu 3 muncitori și o macara mutată dintr-o parte în alta nici nu e de mirare) alții fac stadion elite de 5 stele de peste 25.ooo locuri într-un an și puțin Ex in vecini ...o să îmbătrânim mulți de pe aici până când vom revedea profesionalismul de altădată atât administrativ cât și sportiv...o tempora!
Trec zilnic, macar o data pe langa stadion,nu vad nici o miscare,mai mult se lucra cand nu permitea vremea,iar acum cand s-ar putea pedala putin,pauza...Vai de noi..
E absolut jalnic ritmul lucrarilor de la stadion 3 muncitori misuna pe acolo acum cand e vremea buna se pierde timp pretios.
Ar trebui SCU sa organizeze o actiune de voluntariat a suporterilor care sa vina sa ajute muncitorii la stadion sa se dea la TV sa facem de ras administratia locala din Arad.
Buna idee, Man09
Nu stiu de unde au astia informatia ca stadionul ar fi gata mai repede, dar vad ca au si filmat acolo:

"UTA se pregăteşte pe toate planurile pentru Liga 1. Echipa din Arad va juca barajul de accedere pe prima scenă, dar se preocupă şi de viitor. UTA va avea parte de un stadion nou, de 12.700 de locuri, toate urmând să fie acoperite.

"Un mic Velodrome ia naștere aici, la Arad. Noul stadion Francisc Neumann are termen de încheiere primăvara lui 2018. Dacă UTA va promova în Liga 1 în acest sezon, lucrările se vor finaliza mai devreme", a transmis corespondentul Digi Sport, Elsion Vaso.
Lucrările sunt în toi la stadionul care va avea parte de câteva facilităţi moderne. "Stadionul este prevăzut cu 300 de locuri de parcare, un hotel, restaurant, iar la intrarea principală va fi amenajat Muzeul Sportului Arădean".
UTA va juca barajul de accedere în Liga 1 după ce a pierdut lupta pentru promovarea directă cu Sepsi Sf. Gheorghe."

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Com...+stadionul