Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stadionul "Francisc Neumann"
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Scuze de off topic dar e oarecum legat de UTA totusi.
SCU va susține unul din candidații la primărie macar public? Stiu ca SCU nu face politică și e normal să fie așa dar uite fără implicare uite unde sa ajuns 6 ani pt un mini stadionas.
Personal as merge pe mana lui Sergiu Vlad mi se pare cel mai sincer asta in cazul in care nici unul din SCU nu candidează.
(06-09-2019, 2:46)adymax a scris: [ -> ]Am vazut si eu clipul si se aude flexul, unde e autogenul?

Hai cu petrecerea,a disparut turnul!

Na fost nici un autogen,desi stalpul trebuia sa se demoleze miercuri intial pentru ca asteptau dupa.un sudor.Pana la urma s -a demolat cu flexul.Operatia nu a fost foarte usoara si a durat in jur de 6 ore.Bine ca s -a rezolvat pana la urma ,ca riscam sa ramanem cu hidosenia aia in fata stadionului.Acum urmeaza la rand cresa si popicaria.
(06-09-2019, 6:03)Man09 a scris: [ -> ]Scuze de off topic dar e oarecum legat de UTA totusi.
SCU va susține unul din candidații la primărie macar public? Stiu ca SCU nu face politică și e normal să fie așa dar uite fără implicare uite unde sa ajuns 6 ani pt un mini stadionas.
Personal as merge pe mana lui Sergiu Vlad mi se pare cel mai sincer asta in cazul in care nici unul din SCU nu candidează.

Hai sa nu deschidem Cutia Pandorei pentru ca fiecare utist este liber sa voteze dupa cum ii dicteaza constiinta. 
Now back to the topic!
(03-09-2019, 6:00)adymax a scris: [ -> ]Intreb ca un nestiutor, nu trebuie montate si tabelele electronice inainte sa monteze gazonul?  Cum o sa mai intre apoi fara sa strice gazonul? Nu e acelasi lucru ca la noscturna de pe acoperis?

Păi tot pe arcade vin montate si sistemele de supraveghere video si cel de sonorizare doar ca acum se vor folosi de podul de acces de la nocturnă doar la peluze probabil vor folosi nacela.
PS: Stie cineva unde va fi compartimentat sectorul galeriei oaspete? ÎN colțul peluzei lângă policlina si trib 1?
De invelirea tribunelor pe exterior sa mai vorbit ceva? Sau il lasa asa, o sa para neterminat?
(06-09-2019, 23:57)Man09 a scris: [ -> ]PS: Stie cineva unde va fi compartimentat sectorul galeriei oaspete? ÎN colțul peluzei lângă policlina si trib 1?

Acolo il vad si eu, mai ales ca e si cale de acces separata direct in Calea Aurel Vlaicu si poti separa suporterii oaspeti de ai nostri foarte usor atat la venire cat si la plecare.

Am spus-o si o repet, galeria noastra ar trebui sa stea in peluza dinspre Ared. Acolo ai acces mai usor, nu te intersectezi cu suporterii oaspeti si nu in ultimul rand, acces mai facil catre "Old Lady's Pub". Smile)
(07-09-2019, 2:47)adymax a scris: [ -> ]De invelirea tribunelor pe exterior sa mai vorbit ceva? Sau il lasa asa, o sa para neterminat?

Păi Bibart vrea sa termine mandatul cu o finalizare Smile))))
Sa vedem ce poate rămâne neterminat sau il finalizează.  Smile))))
  Toată lumea așteapta lansarea licitațiilor acolo va apărea ce si cum.
Pentru cei curiosi, acesta e modelul de reflector montat pe stalpii de nocturna :

[Imagine: 20190907-101533.jpg]

https://www.lighting.philips.com/main/pr...EU/product
Am trecut pe langa stadion atazi si am facut 2 poze.
Aparent, incercau sa puna led-urile pe nocturna dinspre Calea Aurel Vlaicu.
[Imagine: YTYRGui.jpg]

Turnul din fata tot demontat e, oare cand o sa-l vedem disparut definitiv din peisaj?
[Imagine: tkKpZnf.jpg]
S au incheiat lucrarile de montare a proiectoarelor LED pe cei patru stalpi.De apreciat deschiderea proprietarilor policlinicii AS care a permis accesul macaralei de mare tonaj pe terenul acesteia pentru montarea proiectoarelor pe stalpul din spatele policlinicii.Firma contractata de primarie pentru iluminat se misca foarte bine,sunt montate si 9 din cele 13 proiectoare de pe arcada tribunei a doua.In maxim doua saptamani vor finaliza si tribuna 1.
Echipa lui Florin Balan mai are de montat aproximativ 30% din scaunele de la peluza dinspre vagoane,cred ca finalizeaza saptamana viitoare.
Cate locuri va avea stadionul pana la urma, am cautat si intr-o declaratie a lui Falca din 2013 zicea asa: "Tribuna oficială și tribuna I vor strange 2.798 locuri, tribuna a II-a – 3.982 locuri, peluza nord: 2.902 locuri, iar peluza sud: 2.902 locuri." Total 12500 si ceva.

Dupa caum am citit au montat la peluza aproape 2500 de scaune.
(09-09-2019, 17:02)adymax a scris: [ -> ]Cate locuri va avea stadionul pana la urma, am cautat si intr-o declaratie a lui Falca din 2013 zicea asa: "Tribuna oficială și tribuna I vor strange 2.798 locuri, tribuna a II-a – 3.982 locuri, peluza nord: 2.902 locuri, iar peluza sud: 2.902 locuri." Total 12500 si ceva.

Dupa caum am citit au montat la peluza aproape 2500 de scaune.

Daca te uiti mai bine au lasat cateva locuri in partea superioara a peluzei nord,in vederea montarii a nu stiu ce(spunea Balan in interviul acordat TV ARAD)..Dar pana la 4-500 unde S-au evaporat?...Mai mult de 100 de locuri nu au ciuntit..

P.S.   Au mai lasat gol si primul rind de jos partea din mijloc a peluzei nord,cu exceptia catorva scaune...Sunt chiar curios cu cate locuri va ramane in final...
Nu cred că depășește 11500 de locuri capacitatea!
Eu nu cred ca depaseste 11000 Undecided
Si-au batut joc din primul moment, de cand s-au hotarat sa-l faca.
Daca ar exista o poza clara cu peluza unde sunt montate toate scaunele...s-ar potea numara. Si daca in fiecare din cele 4 sectoare vor fi cu 4-500 mai putine decat cele declarate initial inseamna ca mai taiam 2000 de locuri si vom avea 10500.
500 le revin oaspetilor, mai lasa libere vreo 1000 din motive de securitate si vor intra maxim 9000 de aradeni la un meci cu miza.
Pe vechiul stadion intrau 7000....mare progres din punctul asta de vedere.
Sa îl termine cat mai repede și să îl umplem meci de meci dar momentan (realist vorbind) nu reușim să umplem un stadion de 3000 de locuri (sau cat are motorul)!
Eu cred ca se va crea emulatie cum s-a intamplat si la Petrolul sau la Craiova daca vom promova in prima liga si am juca pe FN din sezonul viitor.
Cam tendentios putin articolul asta, dar important e sa dispara cladirea odata!...

ARAD. Clădirea fostei creşe UTA, situată în spatele stadionului Francisc Neumann, lângă blocurile ARED, ar urma să intre în proprietatea Municipiului Arad. Actualmente, imobilul – construit pe un teren ce aparţine Municipalităţii – se află în proprietatea SC UTA SA. Deşi există două rapoarte de evaluare a imobilului care stabilesc că valoarea de piaţă a acestuia se situează între 45.000 şi 51.000 de euro, cele două părţi – Primăria şi SC UTA SA – s-au înţeles ca preţul tranzacţiei să fie de 20.000 de euro fără TVA.
Interesant este că, potrivit unui protocol de colaborare încheiat între vânzător şi cumpărător, „după încheierea contractului autentic de vânzare-cumpărare şi încasarea preţului aferent, SC UTA SA se obligă ca suma netă astfel obţinută cu titlu de preţ (20.000 de euro) să fie donată către o organizaţie neguvernamentală de tip ONG parteneră a Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Arad şi în acest sens se obligă să încheie în forma autentică o Ofertă de donaţie a preţului net încasat de 20.000 de euro”. Aşadar, pe lângă că o vinde sub preţul pieţei, proprietarul creşei UTA face cadou banii obţinuţi în urma tranzacţiei. Şi nu are voie să se răzgândească! Prin protocolul încheiat între Primăria Arad şi SC UTA SA, vânzătorul „se obligă să nu revoce Oferta de donaţie, urmând ca după adoptarea unei hotărâri de Consiliu Local privind acceptarea Ofertei de donaţie să se încheie actul final autentic de donaţie”.
Din curiozitate, am întrebat Primăria care este „ONG-ul partener al Direcţiei de Asistenţă Socială” care va primi cei 20.000 de euro de la SC UTA SA. Iată răspunsul primit: „Direcţia de Asistenţă Socială Arad nu a stabilit încă organizaţia neguvernamentală căreia urmează să-i fie donată suma de 20.000 de euro, dar cu siguranţă banii vor fi direcţionaţi spre domenii unde este mai mare nevoie de ei”.
Parcare în locul creşei
Având suprafaţa construită de 652,4 metri pătraţi, imobilul „Creşa UTA” situat pe strada Poetului nr.1C se află actualmente într-o avansată stare de degradare. Potrivit Municipalităţii, de ani buni de zile, în acest imobil nu s-a mai desfăşurat nicio activitate. Odată ce clădirea va intra în proprietatea Municipiului Arad, ea va fi demolată, urmând ca pe acel loc să fie amenajată o parcare în suprafaţă de 623 mp (aferentă stadionului) şi o cale de evacuare în caz de incendiu. Acestea se vor realiza în cadrul proiectului „Mărirea capacităţii peluzelor la stadionul de fotbal UTA Francisc Neumann”.

http://www.aradon.ro/primaria-arad-ofera...ng/2317362
Statuia lui Petchovschi care era in incinta stadionului vechi mai exista?
Bineinteles , este in conservare , si din cate stiu va fi montata in fata stadionului in momentul in care va fi finalizat!