Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stadionul "Francisc Neumann"
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Dacă sunt cazuri sociale va fi simplu să-i mute în altă parte, are primăria destule apartamente atât prin oraş cât şi pe Tarafului. Mai rău ar fi fost dacă terenul era proprietate privată.
Pana la urma pentru ce protejeaza terenul? Va ramane acelasi? Mi se pare o tampenie sa pui gard la un gazon care va fi refacut iar vopsirea e si mai absurda.

Daca va fi refacut era mi abine fara gard ca puteau sa-si mute utilajele mult mai usor pe gazon si nu sa ocoleasca.
(10-07-2014, 19:48)I 929 a scris: [ -> ]Dacă sunt cazuri sociale va fi simplu să-i mute în altă parte, are primăria destule apartamente atât prin oraş cât şi pe Tarafului. Mai rău ar fi fost dacă terenul era proprietate privată.
din pacate nu stiu daca cladirea respectiva nu este proprietatea celor de la IMOTRUST(cred ca vorbim de aceasi cladire),de aici problema privind demolarea acesteia,oricum respectiva constructie arata intr-o stare deplorabila,un adevarat focar de infectie,totusi in final nu cred ca nu se va gasi intelegere pentru a fi demolata la fel cum cred ca se va rezolva si cu gradinita(care si ea este in paragina).
(10-07-2014, 19:49)adymax a scris: [ -> ]Pana la urma pentru ce protejeaza terenul? Va ramane acelasi? Mi se pare o tampenie sa pui gard la un gazon care va fi refacut iar vopsirea e si mai absurda.

Daca va fi refacut era mi abine fara gard ca puteau sa-si mute utilajele mult mai usor pe gazon si nu sa ocoleasca.

cred ca incearaca sa protejeze fundatia gazonului ,care este de foarta buna calitate(din cate stiu este secretul pentru gazonul foarte bun al UTA-ei dintotdeauna),in schimb gazonul se va schimba cu siguranta dupa finalizarea constructiei stadionului cel mai probabil,chiar si numai doar pentru ca trebuie introduse acele cabluripe sub gazon pentru a asigura incalzirea terenului de joc
(10-07-2014, 19:49)adymax a scris: [ -> ]Pana la urma pentru ce protejeaza terenul? Va ramane acelasi? Mi se pare o tampenie sa pui gard la un gazon care va fi refacut iar vopsirea e si mai absurda.

Daca va fi refacut era mi abine fara gard ca puteau sa-si mute utilajele mult mai usor pe gazon si nu sa ocoleasca.

Esti de groaza. Nu, nu va ramane acest teren insa nici nu trebuie distrus pentru moment.
Ok. Poate fac gradina comunala acolo si sa protejeze "paradaicile".
Da mai Adi, asa-i la noi la tara.
Aici chiar ca lasa primariile sa faca gradini pe terenurile nefolosite....de aia ma gandeam. Smile
Se mai știe ceva de stadion ? Smile
Asa arata stadionul azi 17 iulie la ora 12. Doi muncitori cu vesta reflectorizanta erau in incinta stadionului in zona peluzei sud, mestereau ceva...
Multumim pentru poze insa tin la recomdarea facuta acum ceva vreme: nu mai atasati pozele direct pe forum, folositi va rog un site de sharing asa cum v-am explicat aici.

Multumesc pentru intelegere!
Stadionul se pregateste de demolare

Lucrurile au început să se miște serios la stadionul „Francisc Neuman”. Deși s-a pornit greu, gardurile și scaunele fiind demontate „cu viteza melcului turbat”, acum, lucrurile stau cu totul și cu totul altfel.
Gata de „dinamitare”
Scaunele și gardurile sunt deja istorie, iar gazonul a fost deja împrejmuit, urmând să fie protejat pe toată durata lucrărilor. În acest moment, aproape toate interioarele au fost eliberate și – cu mici excepții – se poate începe „dinamitarea”. În clădirea din față, acolo unde AJF își desfășoară încă activitarea, în fostele birouri ale clubului FC UTA, sunt depozitate, momentan, scaunele, sau o parte dintre ele. La vestiarele gazdelor mai există doar zidurile, semn că de acolo va începe demolarea. Însă, cum la români întotdeauna trebuie să exite ceva care să se pună în „calea fericirii”, trebuie să spunem că în zona vestiatelor există o clădire proprietate privată (fosta creșă, ce acum e focar de infecție), care încurcă constructorul. Acolo e prevăzută o parcare, dar – momentan – clădirea nu poate fi „rasă”.
Vor să demoleze, se grăbesc

Deși au început mai greu, acum cei de la Tehnodomus sunt gata să grăbească lucrările, surse din interiorul firmei dezvăluindu-ne faptul că – dacă vor fi bani – stadionul va fi gata în vara anului 2016 fără probleme, deși termenul de execuție este de 36 de luni.
„Am recuperat cam tot ce era de recuperat, mai avem foarte puține lucruri de luat de la stadion. Mă refer la materiale de tâmplărie (n.n. – mobilă) și scaune, adică ce se mai poate refolosi. În curând vom împrejmui amplasamentul, șantierul, și vrem să demolăm cât mai rapid. Se vede cu ochiul liber că deja se poate începe , vom începe cu partea dinspre vestiare, tocmai pentru a avea acces mai bun utilajele pe stadion. Nu vă pot spune data exactă când vom începe demolarea efectivă, însă noi sperăm ca aceasta să fie cât mai mai apropiată” – ne-au declarat surse din cadrul firmei Tehnodomus.

Poze:
http://www.aradon.ro/stadionul-se-pregat...re/1439345
AngryNIMIC NOU DE STADION?
Deocamdata nu sunt lucrari de mare anvergura pe stadion. Se lucreaza in fata cu niste utilaje la schimbarea canalizarii, se schimba tuburile de canalizare. Nu stiu daca tin de lucrarile efective de la stadion insa cred ca da pentru ca se lucreaza doar in zona stadionului.
In ritmul asta stadionul va fi gata in 2030. Trist dar adevarat. Numai vorbe goale.

Burebista: nu mai scrie cu caps lock si pune si semne de punctuatie pe viitor. Mersi
Mersi dom profesor
Daca tot vin viituri de pretutindeni poate responsabilii cu....(de fapt nu mai stiu cu ce!)..asteapta sa iasa Muresul,din cate se pare...Trist.
ce se mai intampla pe la stadion?mai lucreaza cineva?teoretic, respectand promisiunile si informatiile care circulau in urma cu o luna de zile ,stadion trebuia sa fie deja demolat
Da lucreaza cu forte proaspete strigoii si fantomele,se lucreaza ca in UE de Romania
Are cineva informatii sau poze cu statusul lucrarilor de pe Motorul?