Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stadionul "Francisc Neumann"
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
24.09.2014 | Foto: arq.ro

[Imagine: 1.JPG]

[Imagine: 2.JPG]

[Imagine: image1.JPG]
ROBI mersi de poze.

Uitandu-me la poze am o nelamurire. Tinand cont ca peluza dispre Vlaicu ca veni pana in strada (cel putin asa vad din poze) cum se va face accessul spectatorilor? Nu trebuie a fie imprejmuit stadionul? Ma refer la cerinte UEFA etc. Sau nu e problema accessul direct din strada?
(25-09-2014, 20:38)adymax a scris: [ -> ]ROBI mersi de poze.

Uitandu-me la poze am o nelamurire. Tinand cont ca peluza dispre Vlaicu ca veni pana in strada (cel putin asa vad din poze) cum se va face accessul spectatorilor? Nu trebuie a fie imprejmuit stadionul? Ma refer la cerinte UEFA etc. Sau nu e problema accessul direct din strada?

Salut.Am avut cont cu alt nume cand era celalalt forum dar nu prea am postat.Sunt o gramada de nelamuriri dar intrebarea ta ady suna cam ca si cum ai intreba ce canta spectatorii din animatia proiectului stadionului sau daca o sa putem canta si noi asa pe noul stadion Big Grin
(25-09-2014, 20:38)adymax a scris: [ -> ]Uitandu-me la poze am o nelamurire. Tinand cont ca peluza dispre Vlaicu ca veni pana in strada (cel putin asa vad din poze) cum se va face accessul spectatorilor? Nu trebuie a fie imprejmuit stadionul? Ma refer la cerinte UEFA etc. Sau nu e problema accessul direct din strada?

Daca te uiti atent la poze cat si la randarea aia 3D de pe youtube, ai sa vezi ca fiecare peluza are trei puncte de acces. La peluza dinspre ARED toate trei dau in parcarea din spate nu in strada. Ce vezi tu ca da in strada e coltul unde e amplasat stalpul de nocturna insa nu cred ca in cele 4 colturi unde sunt stalpii nocturnei vor fi amenjate puncte de acces.

(28-09-2014, 0:23)Jeff Lebowski a scris: [ -> ]Salut.Am avut cont cu alt nume cand era celalalt forum dar nu prea am postat.Sunt o gramada de nelamuriri dar intrebarea ta ady suna cam ca si cum ai intreba ce canta spectatorii din animatia proiectului stadionului sau daca o sa putem canta si noi asa pe noul stadion Big Grin

Salut Jeff si bine ai revenit! Te stiu si de pe SSC.
Daca stie cineva care mai e stadiul lucrarilor? la ce se lucreaza ma gandesc ca profita de vremea buna cat mai tine.
In ultimele zile nu s-a mai lucrat nimic si aceeasi echipa de muncitori cu excavatorul ala Volvo si camioanele cu care au carat molozul s-au mutat si au demolat fostul magazin de desfacere al fabricii UTA (cladirea vis-a-vis de Penny Market).

Nu stiu cand se apuca de fundatii. Nu stiu daca au mai facut alte studii geo suplimentare, eu n-am vazut nicio miscare.
Ieri au inceput sa sape fundatia la tribuna 2. A ramas doar excavatorul mic.
Am fost astăzi în ședința CLM cu alte probleme, dar întâmplător a venit vorba despre stadion. Prietenul nostru Falcă a spus că proiectul / macheta nu este cea care era prezentată până acum și că urmează să o prezinte pe cea adevărată. În viitorul muzeu al clubului se va face și o macheta a fostului stadion ( acesta care s-a demolat ) pentru a fi admirată de fani.
Oare cand o prezinta? Dupa ce se construieste stadionul? Si ce sens are sa cheltuie pe machete...vrem doar niste schite/desene dar sa stim ce se va cosntrui. De machete suntem satui.
Stai puţin Sergiu că nu-i aşa simplu. În ce context a zis-o? Cum să fie alta macheta când a fost deja făcută o prezentare publică a proiectului?
Cred ca tot ce ne rămâne e sa avem răbdare!oricum nu putem schimba nimic
A spus ca va fi prezentat proiectul si cum o sa arate stadionul pe niste panouri mari ca toata lumea sa il vada pana o sa fie gata si ca o sa se faca si un filmulet in care se poate vedea. Nu stiu daca este vorba despre alta macheta sau nu cel putin eu nu am inteles asta desi am fost prezent si eu acolo. Macheta se face pentru stadionul vechi nu pentru cel nou si o sa fie amplasata in viitorul muzeu nu in fata stadionului langa statuie cum a propus un consilier.
Imi explica cineva cum afost aprobat proiectul stadiounului? Ca nu gasim nimic pe situl primariei decat cel vechi din 2007 la care i-a schimbat denumirea din Modernizarea in Construirea dupa studiul de fezabilitate. Cum a fost aprobata alocarea banilor fara proiectul efectiv?
Adi, crezi ca nu am fi facut publice informatiile astea daca le-am fi avut oricare dintre noi?
Știu și eu că a fost făcută deja o prezentare publică pentru acest proiect https://www.youtube.com/watch?v=SlRBDw4vffI
Însă ieri a anunțat că proiectul nu e acela și în fața stadionului intenționează să pună niște panouri cu poze cum va arăta, de fapt, stadionul. Se va face și o animație în acest fel, care, mă gândesc că va circula pe internet.

Adi, ai întrebat ce sens are să se cheltuie pe machete. Nu înțeleg dacă te referi la machetă ca animație a noului stadion, sau la macheta vechiului stadion care va fi amplasată în incinta muzeului clubului. Eu văd bine venită ideea construirii unei machete a vechiului Francisc Neumann.
Voi ati observat ce scrie pe panoul informativ din fata stadionului autorizatie modernizare peluze nu stadion.
Da, pentru ca asta se dorea initial. Ulterior s-a ajuns la concluzia ca o reconstructie e necesara insa probabil in actele proiectului de la Primarie, denumirea o fi ramas aceeasi. E doar o supozitie.
Acum nu avem ce face decât să mergem la risc. Chiar dacă ne vom da seama la un moment dat că nu ne convine ce va ieşi, tot nu vom putea face mare lucru. Realist vorbind, pasul următor ar fi un stadion nou în alt loc. Dar asta se va putea cere de abia când vom emite pretenţii măcar la Europa League, nu acum când ne poticnim de ACSO Filiaşi iar ca suporteri nu suntem în stare să umplem stadionul Motorul din x motive.
Aradenii sunt pretentiosi cand vine vorba de fotbal...chiar auzeam dupa meciul cu Filiasi vorbe de genul: data viitoare 20 de lei.biletul, de ce nu aducem jucatori...de ce-i fortam pe cei.tineri...de ce...de ce...de ce...!!! Lumea vrea performanta ...vrea cel putin liga 1 acolo unde ne este loculdar nu sunt deacord ca atunci cand jucam cu Filiasi sa nu fi prezent la.stadion. Uta are nevoie de fiecare suporter si cred ca acum avem tot ceea ce ne trebuie sa ajungem cat mai sus!!!!
[img][Imagine: Fotografie0575.jpg]

[Imagine: Fotografie0576.jpg]

[Imagine: Fotografie0577.jpg]

[Imagine: Fotografie0578.jpg]


image hoster[/img]