Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stadionul "Francisc Neumann"
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Cel mai probabil va fi amplasat pe un alt postament.
Sa inteleg ca peluza vine pana la betonul ala car e sub nivelul solului, mai eXact pana la fierul din el? Vine un zid de beton acolo? Care se pricepe sa nelamureasca , daca stiti. Merci anticipat.
(23-12-2015, 3:51)adymax a scris: [ -> ]Sa inteleg ca peluza vine pana la betonul ala car e sub nivelul solului, mai eaact pana la fierul forjat din el? Vine un zid de beton acolo?  Care se pricepe sa nelamureasca , daca stiti. Merci anticipat.

Exact!
Legat de statuia lui Petchovschi ,daca va uitati in randarile cu ultima versiune de proiect a stadionului,se poate observa ca statuia va fi mutata chiar in fata stadionului,pacat insa ca actualmente nu este protejata asa cum ar trebui(asta este motivul si pentru care am pus poza respectiva ,este inadmisibil ca respectiva statuie,inestimabila ca valoare este pastrata in asemenea conditii,chiar nu mai conteaza daca ulterior va fi restaurata sau nu)!
Parțial off topic:

http://www.ebihoreanul.ro/mobile/index.p...splay_news


Iată că Tehnodomus știu să facă proiecte mari într-un an de zile. Au realizat pasaj rutier la Oradea în valoare de 4 milioane de euro, ceea ce cred că demonstrează următoarele:
   1 . Au capacitate de mobilizare
   2.  Nu au probleme cu banii (dacă nu cumva sunt întârzieri la plata tranșelor de către U.E.)

În schimb, tot Tehnodomus au fost amenințați cu rezilierea de Primărie pentru întârzierile la pasarela peste Mureș, de ne întrebam noi cum sunt ăștia în stare să facă stadionul. Probabil că stadionul e o lucrare mai complexă, dar dacă banii ar veni mai repede sunt convins că lucrările s-ar accelera (am mai scris noi chestia asta pe aici).

Deci vestea bună ar fi că Tehnodomus pare un constructor serios, doar că lucrează „pe cum plătește clientul”.

P.S. Pasajul de la Oradea e construit pe fonduri europene cu o cofinanțare locală.  Nu că aș vrea să-l scot pe Falcă, dar posibil ca Oradea să fi fost eligibilă pentru proiecte de infrastructură mai mari, având peste 200 de mii de locuitori cu tot cu zona metropolitană. Noi din fonduri U.E. am putut să reabilităm pasajele Micălaca și Grădiște, să facem niște treceri la nivel cu liniile de tramvai și o stradă în câmp: centură - Câmpu Liniștii pe lângă terenurile de sport ICRTI.
Sa continuam off topic, pare denivelat din poze:

http://www.crisana.ro/stiri/eveniment-14...59509.html
Păi tehnic aşa se şi numeşte: pasaj denivelat. Big Grin  

Serios acum: poate e doar un efect din poză, dacă era ceva serios sesizau ziariştii.
Pe Bihon sunt mai multe poze si info la subiect, plus videoul cu drona in 1080p e superb: http://www.bihon.ro/au-inaugurat-pasajel...ea/1604045

Chiar frumos pasajul si repede facut, nu ma mai uit la denivelari care cred ca sunt la orice pasaj.
http://istorieevanghelica.ro/2013/11/21/...izualului/
Tony Farcas consilierul local la primaria municipiului Arad detine si o functie in cadrul radioului care a primit in concesiune antena de la stadion nu cumva avem noi aici un caz de incompatibilitate? Sa lucrezi si la primarie si la o institutie privata care are contract cu primaria Arad inseamna incompatibilitate Agentia Nationala de Integritate nu a fost sesizata de nimeni?
Si normal ca astia incolacesc stadionu dupa antena la o adica daca au un interes sa mearga la cina cu rugaciune in sala cu Obama.
Sincer nu stiu, la prima vedere asa pare insa merita investigat. O sa vorbesc si cu Luci Danila de la Special Arad pentru ca el e facut pentru treburile astea. Smile
Chestia trista e ca nici macar nu are 8 clase terminate Domnul Farcas, dar ca orator isi face treaba si din spusele tineretului partidului cica chiar e "de treaba". Domnu' le rezolva pe toate!
Inceput in septembrie 2015 cu termen finalizare noiembrie 2016 , cu executanti si fonduri guvernamentale (deci teoretic de zeci de ori mai complicat si greoi ca proceduri si obtinere a finantarii) ! La Arad firma incompetenta si neprofesionista cu "supervizare" de rahat din partea primariei , constructiile incepute in 2014 si vor fi gata in 2018, cu firma locala si cu bani locali la dispozitie (in fiecare an Aradul a raportat excedent bugetar de zecide milioane de euro, deci bani existenti in bugetul local si nefolositi de "marele manager" zeus)

Trageti voi concluzia privind "performante manageriale" Arad vs altii

http://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/ga...69646.html

Viitoarea arenă de 30.000 de locuri a Craiovei a început să se înalțe de la sol!

Pe uriașul șantier din Bănie, construcția demarată oficial în septembrie 2015 a făcut progrese remarcabile. A fost turnată fundația, iar aproximativ 90 la sută din suprafața stadionului a răsărit deja din pămînt.

Arena are ca termen de finalizare luna noiembrie a acestui an.

49.000.000 €
costă noua arenă din Bănie, conform autorităților

"Bucuria construirii acestui stadion este atît de mare încît tot ce a fost rău dau deoparte. Pentru această investiție făcută în Craiova, o iert pe Olguța Vasilescu din punct din punct de vedere sufletește de toate păcatele" Adrian Mititelu

http://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/ga...07813.html
Și întârzierea nici măcar nu-i cea mai gravă problemă. Pornind de la istoricul lucrărilor publice din Aradul ultimilor ani nu-i greu să ne imaginăm care va fi ”calitatea” Sad
E ok că i-au păstrat lui Mititelu greşeala gramaticală în text. Mai departe off topic: la Craiova, Olguţa va fi contracandidată de Pavel Badea din partea PNL, cel care a înfiinţat CSU...

Revenind la noi, până în 2018 au timp să-l termine liniştiţi, că nu-i stresează nimeni, nici măcar o posibilă promovare în Liga I. Meszar spune că echipele nou-promovate au timp 3 ani să-şi pună la punct stadionul, timp în care cică am putea juca pe Motorul. Rolleyes
Nu uita ca in Romania regulile se pot schimba in timpul jocului,iar daca promovam ne trezim jucand la Oradea sau Timisoara.
Stadionul din Arad este o vaca de muls!
S-a inceput demolarea vechiului sediu al clubului!
Astăzi s-a demontat turnul central ce era pentru transmisia principală TV a meciurilor.

[Imagine: 12742481_1120898177922400_5304486020357560404_n.jpg]
Turnul de trasmisie sau foisorul pentru camera?

Multumesc tuturor pentru updates si poze.
Nu antena radio veche, ea rămâne. La mijlocul fostei tribune I era construit din vremea ultimei prezenţe în Lig aI un turn pentru transmisia TV.
Astazi se lucra la stadion ,l-am vazut si pe Maxinan pe acolo(unul din proprietarii firmei de constructii Tehnodomus).Ca si noutati ,Strada Fratii Neuman era inchisa deoarece se demola vechiul sediu al clubului iar din cate am inteles urmeaza in urmatoarea perioada sa demoleze atat cresa cat si popicaria(unde ar fi depozitate anumite materiale ale Politie Comunitare) si inca se cauta spatiu pentru depozitarea acestora.Pe de alta partea am primit inca odata confirmarea ca ,gradinita ramane in picoare ,cica proprietarul ar vrea sa deschida acolo o pensiune?!!?
In sfarsit am vazut ca se ocupau si de statuia lui Petchovschi ,ii faceau un fel de cadru de protectie din lemn .