Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stadionul "Francisc Neumann"
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Chiar si asa stadionul va avea o acustica foarte buna incomparabila cu cea de pe vechiul ( si dragul ) nostru stadion, imi spunea astazi un arhitect ( parere personala) ca ar putea avea acustica mai buna decat stadionul celor de la U Cluj ( acolo pe langa pista lata de atletism si distanta tribunelor fata de gazon, nici tribunele nu sunt acoperite in totalitate iar acoperisul nu coboara ( nu acopera toate randurile de scaune)
Sunt de acord. Nu cred ca ar trebui sa ne facem probleme din punctul de vedere al acusticii.
Se lucra astazi la stadion... maxim 5 muncitori. Foarte lent...
Ieri si astazi am vazut o prezenta ceva mai numeroasa a muncitorilor. Se lucra la peluza dinspre "Vagoane".
(22-03-2017, 11:48)Kidu a scris: [ -> ]Ieri si astazi am vazut o prezenta ceva mai numeroasa a muncitorilor. Se lucra la peluza dinspre "Vagoane".

In ritmul ăsta.... la Tg Jiu se preconizează 2-3 luni până la finalizare, deșii au început după noi ....asta e


Au avansat binisor.....
(22-03-2017, 23:38)Crishu a scris: [ -> ]Au avansat binisor.....

Cred ca am gresit forumul. Poze de la stadion nu are nimeni?    D-l Musca a facut niste poze acu 10 zile dar le tine la naftalina.
„Initial am crezut ca e cineva din ARAD care vorbeste despre stadion, e gata in vara ...” „Dezbracă-te, Ghiță, și te culcă.”
Am trecut astazi pe la stadion, din cate vad cei ce lucreaza la clinica pregatesc terenul pentru o parcare, nu inteleg cum va arata... Inghesuiala acolo de garduri si multe altele.
(23-03-2017, 17:25)Adrian07 a scris: [ -> ]Am trecut astazi pe la stadion, din cate vad cei ce lucreaza la clinica pregatesc terenul pentru o parcare, nu inteleg cum va arata... Inghesuiala acolo de garduri si multe altele.

Si mai interesant este de vazut  pe unde se va face calea de acces in parcare,foarte probabil gardurile care imprejmuiesc "fosta gradinita " se vor dezafecta.
Acum am trecut pe acolo si deja sparg tot gardul ala. Sub peluza dinspre calea ferata s-a turnat ciment.
Ieri am vorbit cu muncitorii care spargeau gardul de la gradinita si ziceau ca se va face altul si doar acolo unde e fosta casa de bilete o sa fie lasat loc liber pentru accesul auto! Credeam si eu ca intre trotuar si policlinica (gradinita) nu vor face alt gard, cred ca era mai ok daca se pava acel spatiu, nu inteleg de ce e nevoie de gard. Curtea gradinitei, terenul apartine tot proprietarilor care au cumparat gradinita? In videoul 3d nu apare acolo nicio parcare.
Peluza Sud e cea mai avansata si tot acea peluza va fi prima finalizata, sub T2, peluza N s-a turnat fundatia unde vor fi grupurile sanitare, urmeaza peste aceste fundatii o placa de beton (exact ca la peluza Sud), pe urma se vor zidi viitoarele bai ( in stanga si in dreapta gurilor de acces) si pe urma se vor face scarile de acces in tribune.
Am trecut astazi pe la stadion, se lucreaza bine la tribuna 1 cu multi muncitori... mai multi ca niciodata. Sper sa se lucreze asa si sa se aseze lucrurile!!! UTA ARAD!
Am fazut pozele facute de Sergiu de  la stadion de pe fb, stie cineva din ce material o sa fie acoperisul?
(05-04-2017, 5:20)adymax a scris: [ -> ]Am fazut pozele facute de Sergiu de  la stadion de pe fb, stie cineva din ce material o sa fie acoperisul?

Tabla faltuita din otel dupa modelul Cluj Arena
Esti sigur? Mie din randarile 3D mi s-a parut mai degraba un fel prelata ca la "Ilie Oana" din Ploiesti.
Informatiile pe care le-am avut eu sunt ca se va merge pe o invelitoare identica cu cea de pe Cluj Arena deoarece este mult mai rezistenta ,acum sa vedem avand in vedere la ce valoare s-a licitat stadionul .....
Imi spune astazi un inginer de structuri de pe santier ( nu pot sa dau nume) ca sa stau linistit, sigur nici in 2019 nu va fi gata stadionul si vorbea foarte serios ( daca ar sti lumea) zicea ca nu sunt bani etc..
Era logic...De ce credeti ca vor sa pregateasca motorul sa indeplineasca criterii "acceptabile" de liga 1?
Ca sa fie linistiti pana prin 2020.
E clar ca pretul la care sa castigat lucrarea e sublicitat 8 mil si cv de euro e un cost total nerealist.Cele din Tg.Jiu sau Ploiesti la capacitati similiare au costat 20 si cv de mil de euro.Singura solutie e sa se faca un act aditional si sa se mareasca contractul.Daca se vrea terminat odata acest stadion.Doar o tabela buna costa juma de mil si in clipuri apareau doua.