Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stadionul "Francisc Neumann"
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
(08-05-2015, 9:13)dedei a scris: [ -> ]E foarte dubios si ma pune pe ganduri afirmatia lui falca:" un lucru este cert, numărul de scaune nu are nimic în comun cu clasificarea de 3 stele (n.a.: din cinci) pe care o va primi."

Adica, important e ca vom primi clasificarea de 3 stele, cu nr de locuri..mai vedem???

Ati vazut ca dupa ce l-a criticat Dani ca a venit cu pulover mov, si-a facut temele si la conferinta a fost imbracat cu pulover rosu si camasa alba?

Da capacitatea stadionului nu prea are legatura cu "categoria" care o va primi, un stadion cat 4 pe care se pot juca chiar semifinala de necesita minim doar 8000 locuri pe scaune + 500 scaune VIP din care min 100 scaune VIP echipa vizitatoare,nocturna 1400 lucsi dar din optimi minim 1600 lucsi plus inca multe altele, locuri presa , zona medicala, sala conferinte, locuri parcare  VIP, autocare, masini, locuri pentru persoanele cu dizabilitati (in carucior) toalete etc. problema e ca in articolele recente nici domnul Falca nici doamna Serban, am impresia, nu au cazut de acord cu nr de locuri 12.854 sau 12.548, ambele cifre aparand in acelasi articol plus nu mai exista cotatia de stele la un stadion demult, doar categorii, 4 categorii, pe un stadion de cat 3 se pot juca doar pana in turul 3 de calificare in cupele europene, din playoff necesita cat 4. Domnul Falca a promis filmulete si machete cu noul stadion si cel vechi iar astazi nu avem nici macar o schita oficiala, doar pozele de la pg 17 din forum. Deci care este totusi capacitatea si ce clasificare va avea noul stadion?
Eu stiu ca este 12.854 locuri. 12.548 cred ca este o greseala de tastare in articolul respectiv.
conferinta lui falca referitor la stadion nu paote fi vizualizata undeva??cred ca ar fi interesant de stiut daca a spus ceva legat de spatiile mizere care INCA se afla in jurul stadionului si a caror situatie nu cred ca este transata nici la aceasta ora
p.s.din informatii neoficiale am inteles ca Falca se chinue sa il convinga pe Kocis sa renunte la gradinita ,acum in ce conditii...nu stiu
Kocis ala e o vipera de om. A profitat ca urmasii baronului Neumann au ajuns niste terchea-berchea si brusc s-a transformat el peste noapte in reprezentatul intereselor familiei Neumann din Arad.
A intrat in posesia unor sume foarte mari de bani pe baza retrocedarilor facute catre familia Neumann. Nu contest asta pentru ca asa e normal insa nu era normal ca paduchele asta sa faca acum pe grozavul si sa santajeze municipalitatea mai ales ca discutam de interesul UTA-ei aici.
am vazut ceva activitate astazi la gridinita mult mediatizata din fata stadionului,cativa muncitori pareau ca se pregatesc sa desfasoare ceva lucrari in interior ,acum nu stiu daca erau lucrari de dezafectare sau de reabilitate
Din câte am văzut, grădinița a rămas fără geamuri. Bănuiesc că o demolează...
ar fi bine ,dar impresia mea este ca o reabiliteaza!?
update: gradinita nu se demoleaza ,tocmai am vazut de dimineata ca i-au montat la parter geamuri termopane albe ,"se potrivesc de minune cu constructia"
(18-05-2015, 12:06)I 929 a scris: [ -> ]Din câte am văzut, grădinița a rămas fără geamuri. Bănuiesc că o demolează...

Si impresia mea a fost, Duminica cand am trecut pe acolo, ca pregatesc cladirea pentru demolare, dar azi dimineata Surpriza! Tot nivulul de la parter are geamuri termopane proaspot montate. De unde denota faptul ca nu cred ca o sa vedem prea curand aceasta cladire demolata! Sad
O sa strice toata treaba cladirea aia acolo... Ce vrea sa faca acolo Mall, Second -Hand? Adevarul ca e o zona buna si un loc bun pentru investitie , normal sa tina la pret.
Asta-i un fel de cacealma din partea proprietarului care se pare ca joaca "poker" cu Primaria.
Trecand peste stilul bombastic si pompos, va rog sa va uitati la pret si la capacitate. Astia platesc mai mult decat dublu pentru un stadion ca si al nostru. Culmea, banii vin de la bugetul de stat. "Zgura ma-tii" Ponta!

Citat:România va mai avea un stadion modern la Tîrgu Jiu. Lucrările la noul stadion al celor de la Pandurii vor demara imediat după finalul acestui sezon.

Zilele trecute s-au semnat actele în privința construirii arenei, la festivitate participînd premierul Victor Ponta, Liviu Dragnea, plus Răzvan Burleanu și Gheorghe Chivorchian din partea FRF.
Noul Municipal (foto) va costa 21,8 milioane de euro, va fi gata în aproximativ 18 luni, va avea o capacitate de 12.386 de locuri și va putea găzdui partide din grupele cupelor europene.

 
Sursa: GSP
Fara suparare, e furt pe fata! Stadionul nou al UTA-ei e la limita superioara d.p.d.v. a costurilor. Da na, e ok! Cel din Tirgu Jiu e furt pe fata! Credeam ca se mai schimba obiceiurile si in Romania, politicienii respecta legea mai des si se abtin de la a fura pe fata... povesti...
In Germania un stadion de 32.000 de locuri costa ca. 46. milioane de euro, in GERMANIA!
Pei nu prea știm proiectul de la Târgu Jiu decât în mare, poate are niște detalii care-l diferențiază de al nostru. Vom putea face o comparație doar după ce vor fi gata. Oricum, sunt instituții care să se ocupe de chestia asta, sunt sigur că abia așteaptă să pună mâna pe semnatarii acelui contract. Wink

Cât despre faptul că sunt bani de la bugetul statului, și la Târgu Jiu și la Craiova, ... mă gândesc că sunt conștineți de criticile venite dinspre alte orașe care au cu adevărat tradiție în fotbal și nu beneficiază de astfel de cadouri. Dacă și le-au asumat, treaba lor...
Oricum am lua-o Luci, daca pretul asta este doar pentru stadion si nu include si alte lucrari (ex. Un complex sportiv), atunci pretul este enorm.
Am văzut și eu că se pun termopane la grădiniță...sincer mi se pare ceva ciudat, ca să nu spun revoltător. Ori nu au existat discuții/negocieri cu proprietarul, ori dacă au existat înseamnă că acesta a refuzat și are de gând să facă cine știe ce acolo...Dintr-o grădiniță privată nu știu câți bani faci, dar mă gândesc că nu ar costa prea mult, pe lângă renovare, să aduci instalațiile din clădire la standardele pentru adulți. Vrea să facă hotel/restaurant plus terasă în curtea grădiniței? Altceva nu știu ce s-ar preta. Oricum, vom avea un stadion al cărui fațadă va fi acoperită de construcția asta veche. Nici măcar o poză ca lumea din față nu i se va putea face. Angry
Pacat..asa e cand se fac lucrurile pe jumatate. Sper sa se gaseasca o solutie pana la urma.
Poate scapa accidental constructorii un pilon peste gradinita... zic si eu, se mai intampla...  Big Grin
unde-i dorel cand ai nevoie de el?!
falca a avut si mai are timp berechet sa negocieze problema cu proprietarul, oricare ar fi el. minim 3 ani in care putea sa i se ofere la schimb alt teren, o suma de bani sau o verifcare anaf, dna, diicot, plm. doar sa se vrea. dar oare se vrea?
falca nu a facut nimic cand era tartore, crezi ca misca acum un deget cand se uita peste umar tot la 5 secunde ?