Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stadionul "Francisc Neumann"
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Daca stiau ca nocturna e uzata si nu mai corespunde, de ce pzd mamii lor nu ati mutat-o pe motorul si la noul stadion se realiza una moderna, fara a mai avea gaurile dintre tribune?? Pentru ca sunt niste imbecili notorii!
Ai raspuns chiar tu. Asa stiu lucra sugacii astia, doar din genunchi si din carpeala in carpeala.
Stati asa ,nu m-as mira intr-un final sa dea staplii aia jos,cred ca un proiect cu actualii stalpi este mult mai costisitor decat unul cu montarea proiectoarelor LED direct pe tribune si probabil asta va rezulta si din SF !
Iara mai baga ELBA in buzunar niste bani.........
Si noi stam..ne intalnim cu ignat, credem toate minciunile si aplaudam.
Maxim mai dam un comunicat in care sa ne aratam ingrjorarea...
Ei au distruso cu lucrările și nu au mai știut s-o facă funcțională la loc, nu a-ti văzut cablurile de curent în jurul gazonului care făceau legătura între stâlpi, le-au scos din pământ și atârnau pe acolo iar generatorul și panoul de comandă care erau în peretele fostului stadion sunt demontate pe undeva. Parca era vorba inițial de înlocuirea proiectoarelor doar cu unele LED din pret realizam ca valorează cât una nouă. Are dreptate PSV mai bine o mută la banii astia și le pun pe acoperiș. Iar faptul că e uzată e ft buna gluma cred ca sau jucat maxim 100 de meciuri în nocturnă de la inaugurare până ca defuncta UTA să dispară. Avem cluburi în Europa League și UCL cu nocturnă veche de zeci de ani.
Cred ca vor să solicite CNI-ului alocarea banilor pt. Alte lucrari, vom vedea...
(09-02-2018, 11:42)dedei a scris: [ -> ]Si noi stam..ne intalnim cu ignat, credem toate minciunile si aplaudam.
Maxim mai dam un comunicat in care sa ne aratam ingrjorarea...

Ti se pare ca am aplaudat ? Ce rost au intepaturile astea dedei ?

Sau nu ti se parea important sa ne intalnim cu persoana respectiva ,daca cu falca ne-am lamurit cu totii cum sta treaba ?

Sau e mai bine sa stam cu mainile in san deoparte si sa bagam de vina de pe margine ?

Sa dam un comunicat ? Pai am rezolvat ceva pana acum cu asta in cazul stadioanelor ?

Am scris cat de transparent am putut dupa fiecare intalnire a pacii , cu toate ca aveam altele mai importante pe cap de facut decat sa pierd timpul in plimbari pe santiere cu ignat  . Nu m-am vaitat si nu m-am prevalat de problemele personale , cu toate ca aveam destule motive. 

Am scris aici daca sunteti dispusi careva sa mergem si sa insistam sa ne arate proiectele concret , nu sa speculam din presa si dupa zvonuri culese de la diversi de pe santier sau de prin birturi. .

 A scris cineva ceva ca ar fi dispus sa isi sacrifice acele cateva ore si sa ii fortam sa ne arate clar proiectele ?

Ai vreo idee mai buna ? Spune-o . Sau mai bine implicate . Nu vrei, nu poti , nu ai chef ? Asta e. 

Dar doar asa "nu vreau sa fac nimic, dar ce faceti voi ii ca p***" mersi mult de ajutor
Nu te mai tot caca atata pe tine pentru ca in afara de de a-i da un telefon lui Ignat nu ai facut nimic concret. Mi-a fost de ajuns sa stau de vorba cu el o singura data sa imi dau seama ca minte ca un nesimtit si are impresia ca ne ia de prosti. O sluga ca el nu va iesi niciodata din cuvantul lui Falca insa numai tu prezentai pe aici intr-un mod triumfalist minciunile pe care el ti le indruga la telefon desi eu, dedei, psv sau adymax si nu numai priveam cu rezerva. Nu s-a respectat niciun termen, absolut niciunul de cand au inceput sa demoleze vechiul stadion si pana in prezent, despre ce naiba mai vorbim aici?!

Ma duc frecvent atat la Motorul cat si la Francisc Neumann, intru peste tot, ma uit si imi dau seama ce s-a lucrat si ce nu, fac poze pentru utistii ce nu sunt in tara si nu numai insa nu am timp de pierdut cu toti latraii doar ca sa ma bat cu caramida in piept.

Nu ai decat sa te intalnesti tu si Cozma cu cine vreti asa cum ati luat si ultimele decizii din vara in cadrul SCU. Sau ti-e frica ca nu stii ce sa il intrebi si te faci de ras?
Multumim frumos pt poze
Banii de la CNI puteau fi din start solicitati pentru amenajarea parcarii de la tribuna a doua si zona de jur imprejurul stadionului ,astfel incat stadionul putea fi terminat fara discutii si utilizat in acelasi timp.Dar nu,ei intentionat au solicitat acesti bani pentru gazon ,stiind ca nu vor termina la timp iar banii care nu au venit de la CNI e alibiul perfect pentru ei!
Azi s au adus ultimele elemente metalice pentru arcada de la peluza Nord.O sa incerc dupa masa sa pun cateva poze
Mai jos gasiti cateva poze facute astazi.
Spre surprinderea mea, astazi la amiaza se lucra sustinut la tribuna intai. Cum am precizati si mai de dimineata si dupa cum veti putea vedea in pozele de mai jos au ajuns si ultimele elemente de la arcada peluzei nord. In mod normal, in cursul saptamanii viitoare va fi montata.
[Imagine: 20180210_100810.jpg]

[Imagine: 20180210_100805.jpg]

[Imagine: 20180210_100140.jpg]

[Imagine: 20180210_100143_-_Copie.jpg]

[Imagine: 20180210_100158.jpg]

[Imagine: 20180210_100201.jpg]

[Imagine: 20180210_100210.jpg]

[Imagine: 20180210_100309.jpg]

[Imagine: 20180210_100641.jpg]

[Imagine: 20180210_100648.jpg]

O seara placuta
Mersi fain
Se lucreaza dar au foarte putini oameni.
Si totusi, pana la urma se mai construieste inca un nivel la tribuna I?
Multumim PSV pentru poze. Nasol rau daca nocturna actuala nu se mai poate folosi cand tot proiectul stadionului a fost facut in jurul ei. Revenedind la poze sunt curios daca dupa montarea arcadei la tribuna 1 se va mai putea intra cu camionul/macaraua in incinta stadionului, ma gandesc ca o sa mai fie necesar pentru montat gazon/nocturna,acoperis.  Sa decis ce scaune o sa fie montate?
In nici un caz nu se mai poate intra cu macaraua dupa ce se vor apuca de gazon .Tot ce se va lucra ulterior la tribune din interiorul stadionului(ex.montare proiectoare LED ,boxe ,tabele de marcaj)se va face cu Nacela !
p.s. duminica la ora 16:00 (!!)se lucra la cofrarea scarilor de acces la tribuna 1 ,erau in jur de 10 muncitori!
Azi au adus cele două macarale pentru montarea arcadei la peluza nord.
Din cate am vazut se pare ca nu va mai fi inca un etaj la tribuna principala... sper sa ma insel oricum o mare dezamagire daca ramane asa
Eu cred ca facem o mare greseala si ne lamentam degeaba.Proiectul executat ,nu are nici o legatura cu macheta pe care am vazut o pe net si in fata stadionului.Macheta prezinta tribuna 1 care incepe ca si constructie la nivelul solului,iar executia in sine este cu un subsol extrem de generos.
Ok deci daca nu are legatura cu macheta pe care am vazut o toti atunci sincer cu ce are legatura cu benzinaria OMV sau cu ce?